Поради

3D-ванни – новинка в інтер’єрі ванної кімнати

3D-ванни – новинка в інтер’єрі ванної кімнати

Сучасні дизайнерські новації дозволяють реалізувати найфантастичніші задуми капризних клієнтів. Межею фантастики можна сміливо назвати 3D-малюнки у ванній кімнаті.

 

Конкурентні переваги

Якою повинна бути підлога у ванній кімнаті? Міцна, вологонепроникна, гігієнічна та, звичайно, красива. Все це про наливні полімерні підлоги. Сучасні технології змінили правила ремонту. І тепер керамічна плитка все частіше поступається 3D-покриттю.

Серед основних плюсів новинки:

– покриття без швів;

– стійкість до навантажень;

– водонепроникність;

– легкість у прибиранні;

– підлога не накопичує статичної електрики та не проводить струму;

– неповторність оформлення.

 

Кусюча ціна

Величезна перевага 3D-малюнків – довговічність. Термін експлуатації – 15 років. Композиція з рокам не тьмяніє та не стирається. Завдяки товстому шару безшовного покриття ризик подряпин та відколів мінімальний. За бажанням замовника, спеціалісти обладнують ванну системою теплої підлоги. Однак, слід зазначити, полімер має оптимальну теплопровідність, а це значить, що він не такий холодний, як плитка чи камінь. Окрім того, матеріал не токсичний.

Єдиний мінус – створити таку красу своїми руками практично не можливо. І, звичайно, ціни та 3D-підлоги трішки вищі, ніж на звичайні керамічні покриття. Вартість визначає не лише полімер, а і складність зображення. Більші затрати пов’язані з використаннями додаткових матеріалів, які потрібні для створення тривимірного малюнку.

Проте ціна 3D-підлоги все одно нижча порівняно з сумою, яку доведеться викинути за благородне дерево чи рідкісний камінь.

 

Морська атмосфера у ванній

Зображення настільки реалістичні, що, здається, ось-ось почнуть рухатися. Підлога може перетворитися на дно бірюзового моря чи жовте узбережжя. Більшість компаній пропонують морські теми. Проте, за бажанням замовника, підлога стане квітучим лугом чи футуристичним малюнком.

Такий інтер’єр стовідсотково стане приводом для заздрості сусідів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему