Поради

Який колір обрати для спальні? Яскраві стіни у спальні

Який колір обрати для спальні? Яскраві стіни у спальні

Обожнюєте літо? Хочете, аби воно тривало весь рік? Тоді зафіксуйте його у своїй спальні! Вчені довели, що стан організму напряму залежить від тону стін.

 

 

Пропонуємо переглянути перелік кольорів, які незалежно від сезону, нагадуватимуть вам про тепле літо.

 

Лимонний колір

Жовтий вводить вас в осінню депресію? А ви знайомі з лимонним кольором? Це один із найсвіжіших відтінків. Він асоціюється з духовністю, інтелектом та доброзичливістю. Лимонний надихає на романтичні пригоди. Такий тон відмінно поєднується з білим, салатовим та чорним. Сміливо на його фоні виглядають фіолетовий та бузковий. Зіпсувати кімнату лимонним можна лише його надлишком.

 

Чарівний смарагд

Смарагдовий колір володіє незвичайною магією: вранці він бадьорить та освіжає, а ввечері наганяє приємну дрімоту. Тон межує між ненав’язливим позитивом та приємною свіжістю. Королівському смарагду пасують дорогі відтінки золотого, срібного та рубінового.

 

Грецький синій

Хочете весь рік заряджатися від блакитного, теплого моря? Тоді грецький синій для вас! Ніжний і насичений синій колір не виходить з моди уже декілька років. Його глибина заворожує та інтригує. Навіть взимку, лежачи у своїй спальні ви чутимете шум прибою та відчуватимете солоний присмак на вустах.

Окрім того, цей тон сподобається як жінкам, так і чоловікам.

 

Оригінальна гавана

Чули коли-небудь про колір гавана? Ні! Дивно, адже саме про нього ви мріяли. Він, як Куба, з вигляду офіційний, стриманий, проте всередині гарячий. Це суміш сірого з відтінком коричневого. Цей тон дещо темніший від бежевого. Чудово поєднується з чорно-білими деталями. Проте можна ризикнути і розбавити його яскравими елементами.

 

П’янкий винний

Яким має бути винний колір? Він сором’язливо червоний, лагідно бархатний, проте вишуканий та збуджувальний. Такий тон асоціюється з романтичними поцілунками та літньою прохолодою, яка наступає із заходом. Розбавте його яскравими елементами, і ваша спальня перетвориться на затишний острівець в останніх променях сонця, що заходить за обрій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему