Поради

Годинник в інтер’єрі

Годинник в інтер’єрі

Як же давно це було, коли годинник потрібен був лише для того, щоб дізнатися, котра година. Сьогодні годинники в інтер’єрі – це елемент декору. Вони додають в інтер’єр кімнати затишку і тепла.

 

Перед вибором годинника у своє помешкання, насамперед потрібно визначитися, адже вони бувають різних видів. Підлогові, настільні, настінні – вибір за вами.

 

Підлогові

Такі годинники найкраще ставити на видному місці, у вітальні або кабінеті. Вони додадуть вашому житлу вишуканості. Коштує такий елемент декору недешево: годинник виготовляють з дорогих сортів дерева (дуб, горіх). Останнім часом підлогові годинники все частіше роблять майстри вручну, надаючи їм рельєфної фактури.

Такий годинник треба добре закріпити, щоб він був максимально стійким, особливо якщо є маленькі діти або домашні тварини.

 

Настінні

Можна придбати як класичний, який підійде практично до будь-якого стилю інтер’єру, так і найекстравагантніший годинник, варіантів безліч. Все цілком і повністю залежить від ваших вподобань. Дуже модними на сьогодні вважаються настінні годинники з натюрмортами і фотографіями. Ще для поціновувачів новинок є ще цікавіші варіанти – годинник, в який під скло засипані крупи, цукерки, різноманітні дрібні деталі тощо.

Такий годинник матиме гарний вигляд в тому місці, де немає нагромадження деталей: рамок для фото, картин та іншого декору.

 

Настільні

Сучасні настільні годинники відмінні від традиційних (зроблених з добротних порід дерева) та найекстравагантніші (у формі спіралі, конусу). Ці варіанти – для тих, хто не любить буденної сірості та творчих особистостей. Оформлення циферблату таких годинників найрізноманітніше: від римських цифр до відсутності цифр взагалі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему