Поради

Найбагатші люди світу: хто вони за знаком Зодіаку

Найбагатші люди світу: хто вони за знаком Зодіаку

Чесно кажучи, всі мільярдери, що володіють значними банківськими рахунками, мають різні знаки зодіаку, але найбільше серед них Терезів. Більш детальне дослідження списку Форбс показало, що майже кожен п'ятий з них – саме Терези. А хто ж усі інші?

Овен

Цей знак займає друге місце за «концентрацією» мільярдерів, включаючи співзасновника Google Ларрі Пейджа. Сміливість, завзятість, креативність та оптимізм – типові риси Овна, які можуть помітно сприяти успіху у бізнесі.

Ще один Овен – це колишній генеральний директор Microsoft Стів Балмер, чиї статки перевищують 100 млрд доларів. Можливо, його наполегливість і дала йому шанс вступити до ексклюзивного клубу супербагатих.

Телець

Засновник Facebook Марк Цукерберг – мільярдер. Типово тельцівська працелюбність та цілеспрямованість цілком могли допомогти Марку заробити понад 100 млрд доларів.

Тельці не ухиляються від роботи, якщо мова йде про заробляння великих грошей. Британський винахідник та мільярдер Джеймс Дайсон, голова корпорації Dyson – мегабагатий Телець.

Близнюки

Каньє Вест або Йє (Ye), як він тепер вважає за краще називатися, вже давненько став мільярдером, причому не тільки за рахунок своєї творчості, але і завдяки створеному модному бренду Yeezy. Напевно, знаменита двоїстість Близнюків допомагає реперу досягати успіху як у моді, так і в музиці.

Дональд Трамп - дуже багатий Близнюк з дуже неоднозначною і не найлегшою кар'єрою, а також вибоїстим шляхом до успіху. У будь-якому разі екстраверти Близнюки ніколи не ухиляються від перспективних можливостей.

Рак

Мільярдер та власник Virgin Group Річард Бренсон – Рак. До рис характеру цього знаку відносяться відданість і прагнення відчуття захищеності та безпеки. Можливо, це поширюється на бізнес-інтереси та заощадження?

Раки справді люблять дбати про свої гроші. Спадкоємиця імперії L'Oréal Франсуаза Бетанкур-Майєрс – найбагатша жінка у світі зі статками майже 50 млрд доларів.

Ілон Маск, який постійно конкурує з Джеффом Безосом за перше місце у списку багатіїв, має приблизно 200 млрд доларів. Напевно, інтуїція типового Рака допомагає йому зрозуміти, коли потрібно укладати вигідні угоди.

Лев

Лев має найпотужніші лідерські якості, які, швидше за все, допомогли Сергію Бріну досягти успіху разом Ларрі Пейджем, коли вони обидва стали співзасновниками Google. Впевненість у собі – ще одна левова риса, що дала Бріну можливість збити багатомільярдний статок.

У 2019 Forbes назвав Кайлі Дженнер наймолодшою мільярдеркою у світі. З того часу її статки трохи просіли, але з її рисами Левиці, з такою впевненістю та креативністю, Кайлі, схоже, скоро поверне собі статус власниці мільярда.

Серед Левів найменше мільярдерів, але ті, хто справді зміг заробити такі гроші, зробили це з типово левовим шиком та стилем. Це, наприклад, Ларрі Еллісон, співзасновник корпорації Oracle, зі статком понад 100 млрд доларів.

Діва

Діви славляться своїм перфекціонізмом, що, можливо, допомогло Уоррену Баффету приймати ідеальні рішення в бізнесі. Він заробив свої мільярди, будучи головою холдингу Berkshire Hathaway.

Китайський мультимільярдер, бізнес-магнат, інвестор та філантроп Джек Ма теж задіяв перфекціонізм Діви собі на благо. Як співзасновник та колишній глава технологічного конгломерату AlibabaGroup він ніколи не помилявся з фінансовими рішеннями.

Терези

Спадкоємиця імперії Walmart і американська мільярдерка Еліс Уолтон народилася вже з грошима, але характер типових Терезів говорить про те, що вона дотримується виваженого підходу до будь-яких бізнес-рішень.

Мільярдер Ральф Лорен пробився у житті сам. Засновник модної імперії напевно використав свою чарівність Терезів і вміння працювати з людьми, щоб досягти приголомшливого успіху.

Скорпіон

Російський олігарх та власник футбольного клубу «Челсі» Роман Абрамович цілком міг задіяти скорпіонячу скритність та загадковість у веденні бізнесу. А ще як типовий Скорпіон він демонструє свою пристрасність і велелюбність.

Скорпіони також відрізняються проникливістю та далекоглядністю, і ці риси явно допомогли співзасновнику Microsoft Біллу Гейтсу стати одним з найбагатших людей у світі зі статком понад 135 млрд. доларів.

Стрілець

У 2019 році Джей-Зі (Jay-Z) став першим мільярдером, який заробив на хіп-хопі. Крім музичних заробітків, він робить гроші ще й на своїй бізнес-активності. Тут не обійшлося без напористості Стрільця.

Стрільці найчастіше відразу ж викликають прихильність до себе та симпатію. Говорять, що режисер-мільярдер Стівен Спілберг – саме такий Стрілець.

Козеріг

Амбітні та цілеспрямовані Козероги, як правило, процвітають у бізнесі. У 1994 році Джефф Безос, найбагатша людина у світі, заснував у своєму гаражі в Сіетлі компанію Amazon, нинішнього гіганта інтернет-торгівлі.

Водолій

Будучи типовим Водолієм, Опра Уїнфрі вважає за краще покладатися тільки на себе. Вона самостійно і наполегливо йшла до слави та багатства, перетворивши свої навички ведення ток-шоу на багатомільярдну медіаімперію.

Майкл Джордан став першим спортсменом-мільярдером у світі. Його вільний дух і незалежний характер Водолія, можливо, допомогли йому досягти успіху як на баскетбольному майданчику, так і в бізнесі.

Риби

Магнат Бернар Арно, глава Louis Vuitton Moët Hennessy, знаходиться в одному ряду з найбагатшими людьми нашої планети. Риби відрізняються креативністю і відмінним смаком, і це допомогло Арно досягти успіху в якості генерального директора одного з найдорожчих і найрозкішніших світових брендів.

Те, що у Риб чудовий смак, доводить і співачка Ріанна, яка стала мільярдеркою у 2021 році завдяки своїй імперії Fenty Beauty і, звичайно ж, музичній кар'єрі.

Креативність і вільнодумство – переваги та сильні риси Риб, тому засновник Apple Стів Джобс використав їх повною мірою. Його революційні технологічні інновації допомогли змінити світ, і навіть принесли йому величезні статки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, поради астролога
В тему