Поради

Речі, які старять жінок: список

Речі, які старять жінок: список

Зрілі жінки часто намагаються виглядати молодшими за допомогою образу, який вони створюють. Вони впевнені, що якщо вони носитимуть підлітковий одяг, то у них запитуватимуть у магазині паспорт, але виглядають просто безглуздо. Деякі речі, які вони підбирають, просто старять і роблять їх образ як у бабусі.

Ось речі, які старять зрілих жінок.

Оверсайз

Незважаючи на те, що речі більшого розміру зараз у тренді, краще не носити їх, якщо вам більше 40 років. У більшості жінок у цьому віці сповільнюється обмін речовин через гормональний дисбаланс, тому вони набирають трохи зайвої ваги або їх тіло набрякає через застій води в організмі. Якщо додати до цього річ оверсайз, то жінка виглядає більшою. Крім того, у зрілому віці треники та толстовки краще замінити класичним лаконічним одягом. Так ви здаватиметеся статусніше і надасте своєму образу шарм. Варто «підігнати» фасон у залежності від фігури, адже так її можна коригувати: десь додати, а десь зменшити пропорції.

Яскраві кольори

Звичайно, ніхто не забороняє робити вам акценти в образі, але яскраві кольори часто виглядають безглуздо на зрілих жінок. Особливо якщо акценти розставлені неправильно. Спробуйте почати з невеликих аксесуарів та взуття. Підберіть яскравий шарф або сумку для початку, спробуйте поєднувати його з іншими речами в своєму гардеробі. Вже потім переходьте до того, що ви будете свідомо підбирати повноцінні акцентні речі. Якщо ви не вмієте правильно працювати з яскравими речами, то використовуйте в образі нейтральні кольори або приглушені відтінки.

Декольте та короткі спідниці

Ніхто не забороняє вам показувати свою красу і чарівність. Однак глибокі декольте і міні-спідниці виглядають на зрілих жінках недоречно. Найчастіше жінки, старші 40, відвідують місця, де неприйнятно з'являтися в таких вбраннях, варто дотримуватися правил пристойності. Крім того, зона декольте і коліна найчастіше видають вік, навіть якщо ви ретельно його приховуєте.

«Якщо ви в пошуку нових відносин або хочете відновити вогник у тих, що є зараз, зайва відкритість грудей, колін призведе до короткого результату і легкодумного вибору. А якщо ви створите образ-загадку, то і ефект буде більш глибоким», - пояснює стилістка Яна Арутюнова.

Вінтаж

Вінтажні речі знову набули своєї популярності. Модні дівчата все частіше відвідують блошині ринки та ярмарки в пошуках речей з історією. Зірки наймають стилістів, які спеціально привозять з-за кордону вінтажні речі. Однак зрілим жінкам це сильно додає віку. Та і навіть молодим дівчатам вінтаж добре підібрати може тільки досвідчений стиліст.

Аксесуари з великою кількістю декору

Сумки і черевики з шипами і заклепками не рекомендується носити навіть дівчатам. Вони вже давно вийшли з моди і роблять образ «несмачним». Якщо їх надягне жінка у віці, то це зіпсує весь її образ. Намагайтеся вибирати сумки і взуття так, щоб на них було мінімум декору.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, мода, одяг
В тему

Останні матеріали