Поради

Найскладніші чоловіки для стосунків: ТОП-5 знаків Зодіаку

Найскладніші чоловіки для стосунків: ТОП-5 знаків Зодіаку

Кожна людина має свій власний, унікальний набір рис і якостей характеру, але з точки зору астрології у представників одного і того ж знаку все ж є дещо спільне.

1 Діва

Чоловік-Діва - це король зануд і справжній контрол-фрік. Він не може жити без плану, розкладу та просто нескінченної критики. У його очах постійна критика партнерки — це щось із розряду світської балаканини, та й він упевнений, що просто вимовляє очевидні факти. Витримати цей потік на постійній основі під силу не кожній жінці. Крім того, Діви часто бувають підозрілими та ревнивими, причому підозри їх розум народжує буквально на порожньому місці. З іншого боку, Діви досить легко відходять і з ними досить просто миритися після конфліктів.

2 Рак

Чоловіки цього знаку вважаються чи не найкращими партнерами та чоловіками на світі. Вони чутливі, романтичні, тонкі натури, сім'я та близькі для них завжди стоять на першому місці, але є у цього знаку й інший бік. Через свою надчутливість Раки бувають досить примхливими і навіть істеричними. Тут багато залежить від того, як з його тонкою натурою поводилися в дитинстві батьки. Крім того, загострена чутливість Раків дає їм велику силу маніпулювати іншими людьми там і тоді, коли вони цього забажають. А ще вони можуть бути неймовірно ревнивими.

3 Козеріг

Козеріг — це людина, в якої має все йти за планом, за її планом. А що із цього приводу думають оточуючі, Козерога мало турбує. У спільному житті він контролює буквально все і не соромиться у висловлюваннях, якщо йому випаде шанс покритикувати свою партнерку. Козероги просто «двинуті» на своїй кар'єрі та успішності, і, якщо в цій галузі у них щось йде не так, усім домашнім варто приготуватися до складних часів. Наскільки ретельно Козеріг зберігає обличчя в робочій атмосфері, настільки ж легко він спускає всю свою пару в домашній обстановці. Крім того, Козероги, м'яко кажучи, скупі в грошах.

4 Водолій

Чоловік-Водолій – це приз на любителя. Є у нього дівчина чи дружина, а також сім'я та діти, чи ні, його спосіб життя від цього не зміниться ніяк. Його соціальне життя, широке оточення, нескінченні справи, зустрічі, вечірки залишаться з ним у тому ж обсязі. Ці чоловіки не хочуть і не змінюватимуть нічого у своєму житті заради сім'ї, можливо, саме тому вони досить часто розлучаються. І, якщо у вас з чоловіком-Водолієм різні інтереси та темп життя, швидше за все, вам не по дорозі.

5 Овен

З Овнами все просто – з ними взагалі неможливо розслабитись. Людина, яка прагне бути першою скрізь і всюди, навряд чи терпітиме слабкості та промахи своєї партнерки. З ним ви все життя повинні доводити, що гідні його. І неважливо, правий він у своїй критиці чи ні, вибачатися перед ним повинні будете ви. Просто тому, що набрали кілька кілограмів чи не сподобалися його бабусі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, стосунки, поради астролога
В тему