Поради

Вони ніколи не зрадять: найвірніші чоловіки в гороскопі

Вони ніколи не зрадять: найвірніші чоловіки в гороскопі

Зірки можуть підказати відповіді багато питань. І навіть розповісти, якою виявиться друга половинка у стосунках.

Астрологи склали рейтинг найвірніших чоловіків серед знаків зодіаку.

Телець

Тельці-чоловіки обирають одну жінку на все життя, тому їхнім партнеркам точно не варто турбуватися з приводу можливих зрад.

Лев

Леви мають складний характер, захоплені собою, можуть навіть загравати з дамами, що увиваються навколо, але не зрадять ту жінку, яку вважають своєю.

Рак

Раки також вірні своїм подругам. Їм буває важко досягти їхньої прихильності, але коли це сталося, то представники цього знаку зодіаку зроблять усе, щоб обраницям було добре.

Козеріг

Вони вважають романтичні пригоди стомлюючими та забирають багато енергії. Тому їм потрібна спокійна та господарська дружина, поряд з якою вони почуватимуться затишно, уникатимуть проблем.

Терези

Вони відповідально підходять до вибору пари, адже збираються пов'язати з нею все життя. Коли Терези-чоловіки почали стосунки, то вони намагатимуться зберегти їх до кінця.

Овен

Овнів не можна з упевненістю віднести до зрадників, але після серйозної сварки або просто від нудьги вони можуть почати замислюватися про інтрижку на стороні.

Діва

Вони здатні щиро кохати, але легко перемикаються на нових партнерів. Чи можуть одружитися кілька разів, і хто сказав, що це було не з любові?

Скорпіон

Скорпіони не даремно вважаються дуже пристрасними натурами. Їм важко встояти перед спокусою, тому зради з їхнього боку дуже ймовірні.

Водолій

Водоліям потрібна свобода. Тому вони не надовго затримуватимуться у відносинах з жінками, які її намагаються обмежити. А домашній затишок і взагалі викликає у них нудьгу.

Риби

Риби дуже вітряні. Для них секс на стороні навіть не вважається зрадою.

Стрілець

Стрільці не можуть обійтися без пригод, тому їм важко надовго залишитися з однією дівчиною. Адже довкола так багато невідомого.

Близнюки

Королі антирейтингу зрадників - чоловіки-Близнюки. У стосунках вони робитимуть усе — носитимуть на руках, даруватимуть подарунки, але продовжиться це доти, доки вони не зустрінуть нову красуню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, гороскоп, стосунки, поради астролога
В тему