Поради

Як зробити літо незабутнім? 7 ідей для найсміливіших

Як зробити літо незабутнім? 7 ідей для найсміливіших

Ви досі не знаєте, як зробити літо незабутнім? Ось вам декілька оригінальних порад.

Які плани на літо? Пікнік, книга, фестиваль? І це все? Банально! Як це літо виділиться на фоні минулих років? Ця стаття для сміливих, необтяжених роботою оптимістів.

Станьте телевізійною зіркою

Не раз уявляли себе на екрані? Тоді подавайте заявки на телекастинг. Ваш талант принесе загальну любов публіки і п’янку славу. Практично всі голлівудські актори стартували з епізодичних ролей.

Не маєте чим здивувати народ, окрім природної харизми? Можливо, саме вас шукає «Холостяк» чи хтось із реаліті-шоу «Половинки».

Дім за кордоном

Пам’ятаєте американську мелодраму «Відпустка за обміном» з Камерон Діас та Кейт Вінслет? Сюжет розгортався навколо панянок, які вирішили втекти від проблем. Незнайомки на декілька днів помінялися апартаментами. В далекому 2006 ця ідея була на межі фантастики. А сьогодні такий варіант відпочинку розвивається і на вітчизняних просторах. Цей вид туризму дозволяє зекономити на житлі та харчуванні. Проте за реєстрацію у клубі, який гарантує безпеку та порядність другої сторони, доведеться заплатити. Заповнюйте анкету та чекайте на запрошення.

Інтернаціональні друзі

Живете у мальовничому куточку України і маєте вільну кімнату? Долучайтесь до світової мережі каучсерфінгістів! Заповніть анкету та зустрічайте Макса з Берліна чи Антонія з Варшави. Запропонуйте іноземцю послуги гіда та наново відкривайте рідне місто.

А потім хваліться друзями з різних сторін планети.

Читайте також:

Робота мрії

Яскраве і прибуткове літо? Запросто! Влаштуйтеся на роботу! Офіціант у французьке бістро, прибиральник у єгипетський готель, помічник повара у Нью-Йорку, менеджер на круїзному лайнері – все це можливо при наявності закордонного паспорта.

Компанія оплачує навчальні курси, проживання, харчування, медичне страхування та навіть переліт. Ви не тільки безкоштовно подорожуватимете, знайомитиметесь з новими людьми та підтягнете іноземну мову, а й значно поповните свій бюджет. За один сезон можна заробити від 3000 до 9000 тисяч доларів.

Сезон побачень

Пам’ятаєте симпатичного незнайомця, до якого засоромились підійти? Час ризикувати! Заведіть блокнот, на декількох сторінках якого напишіть свої ім’я та номер телефону. А коли наступного разу у тролейбусі чи в магазині зустрінете свій ідеал, просто передайте незнайомцю листочок.

А раптом, таким чином ви зійдетесь із любов’ю усього вашого життя? Якщо ж ваша половинка ще не скоро знайде вас, то це літо перетвориться на сезон романтичних побачень!

Відсвяткуйте Півріччя

Обожнюєте Новорічну ніч? Велика компанія, смачні страви і танці до ранку… Організуйте нове свято – Півріччя.

Зберіть найближчих друзів та до світанку під хорошу музику танцюйте до упаду. Гулянку влаштуйте під зоряним небом. Територію прикрасьте різнокольоровими лампочками.

Краще планувати святкування на вихідні. Адже на відміну від справжнього Нового року, після Півріччя відгулів на роботі не дадуть.

Читайте також:

  • Як підняти настрій: дієві поради психологів

Живи, як Карл

Як зробити літо незабутнім? Нетривіальні ідеї підкидає комедія «Завжди кажи "Так"» з Джимом Керрі. Чули про спонтанну відпустку? Зберіть речі та відправляйтеся в аеропорт. Там купуйте білет на перший літак, що піднімає шасі.

Чому ще вчить герой фільму Карл Аллен? Життя стане набагато яскравішим, якщо на всі пропозиції відповідати згодою. Хтозна, що може вилитися з простої прогулянки чи чергової зустрічі…

Не бійтеся ризикувати! Удача посміхається сміливим!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, відпустка
В тему