Поради

Оригінальна весільна фотосесія. Де можна фотографувати весілля?

Оригінальна весільна фотосесія. Де можна фотографувати весілля?

Плануєте весілля і мрієте про яскраву, а головне оригінальну фотосесію? А високі хвилі бірюзового моря, казковий замок та романтичний Париж вам не по кишені? Не засмучуйтесь! Є безліч місць, де можна зробити красиві та неповторні фото.

 

 

 

 

Куди полетимо?

Хочете чогось оригінального та романтичного? Тоді підшукайте не функціонуючий аеродром зі старими літаками. Уявіть, ви, в ніжно-білій весільній сукні, стоїте на пустій злітній смузі… Вітер піднімає фату… А над вами широке, блакитне небо…

Додатковий плюс такої фотосесії – дешеві білети (а часто вхід взагалі безкоштовний) та малолюдність. Відтак, молодята не будуть соромитись позувати. А прихопивши валізу, можна уявити, що ви відправляєтесь у далеку і казкову подорож.

 

У вас турботи – у нас весілля!

Хочете, аби світлини були веселими? Гайда у торговий центр! Тут можна і у візочку покататися, і на розкішному ліжку повалятися. Для відео зніміть весільний танець просто посеред залу, заповненого заклопотаними та нещасними перехожими. Ви, на фоні пересічних покупців, виглядатимете ще радісніше та святковіше. При бажанні можна за фільмувати першу спільну покупку. Згодом, все це талановитий оператор змонтує, розбавить веселою музикою і позитивний весільний ролик готовий!

 

З балу у театр?

Хочете, аби було гарно та дешево? Красивіше ніж у дорогих готелях буває лише у міських театрах. Розкішні портьєри, бархатні сидіння, приглушене світло… і ви у чарівних весільних нарядах! Прихопіть з собою бінокль, театральні брошури і ви вже не прості наречені, а вишукані світські особи.

 

Швидше в парк атракціонів!

Так, ви одружуєтесь, але чому б не згадати дитинство? Фотосесію можна влаштувати у будній день у парку атракціонів. Зробіть декілька світлин під пухнастими хмарами купивши білет на Чортове колесо. Поганяйте з друзями на смішних та маленьких машинках. І навіть прокатайтеся компанією на потягу! А ще можна позувати біля романтичних гойдалок та поїсти солодкої вати.

 

Весілля не привід пропускати матч

Любите спорт? Тоді скоріше на стадіон! Зелене поле освіжить фото та зробить весільний альбом яскравим та емоційним. От тільки романтики не так багато… Зазвичай, такі фотосесії виходять веселими та позитивними.

Наречені можуть грати у футбол, вболівати на трибунах та навіть влаштувати пікнік просто посеред поля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему