20 Жовтня 2018
Новини

Ключова зірка «Дизель-шоу» розбилася в автокатастрофі (фото)

Ключова зірка «Дизель-шоу» розбилася в автокатастрофі (фото)

Зірка гумористичного шоу, улюбленого українцями, Марина Поплавська загинула в моторошній ДТП.

Уранці 20 жовтня в автоаварії, що сталася на під’їзді до Києва, загинула акторка популярного вітчизняного гумористичного проекту «Дизель-шоу» Марина Поплавська. Її колеги-артисти отримали травми різного ступеню тяжкості і доправлені до лікарні. Про страшну аварію, яка забрала життя чи не найталановитішої жінки-коміка країни, повідомила автомобільна група у «Фейсбуку» dtp.kiev.ua.

«Смертельна ДТП під Києвом. Загинула актриса «Дизель Шоу» Марина Поплавська. Ще четверо акторів отримали важкі травми», – сказано у дописі.

Як повідомляє паблік, що моніторить ситуацію на дорогах Київщини, сталася автотроща приблизно о сьомій ранку поблизу села Мила Києво-Святошинського району на трасі Київ – Чоп. Автобус «Неоплан» із акторами зіштовхнувся з вантажівкою «Нової пошти».

Відомо, що ще четверо колег загиблої госпіталізовані із місця аварії із важкими пошкодженнями.

Загибель знаментої артистки підтвердив народний депутат Борислав Розенблат від Блоку Порошенка: «Маринка, Господи, як же так... Житомир та Україна тільки що втратили яскраву, талановиту, чудову людину....Марина Поплавська... Вічна пам’ять тобі, гордість житомирян...» – написав на своїй сторінці у «Фейсбуку» нардеп.  

Досьє: Марина Поплавська була одною з провідних артисток гумористичного жанру в Україні. Актриса таких гумористичних програм, як «Дизель-шоу», «DIZEL ранок», «На трьох», телеведуча. редакторка Асоціації КВК України. Свого часу капітан уславленої команди КВК «Дівчата із Житомира». Викладала українську мову та літературу у школі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошна смерть: у Києві маршрутка проїхалася по хлопцеві, який лежав на асфальті після бійки (фото 18+)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дтп, поліція, Фото, київ
В тему

Останні матеріали