Поради

Як зрозуміти, що поруч – душа померлого

Як зрозуміти, що поруч – душа померлого

Відвідуючи близьких на кладовищі, люди можуть відчувати найрізноманітніші стану: це може бути і благість, і тривога, і умиротворення, і страх.

А буває і так, що людина виходить з розумінням, що поруч з нею хтось є, з відчуттям, що вона нібито поговорила з незнайомцем. Пояснення цьому є - швидше за все, стався контакт на тонкому плані і здійснилася «розмова» двох душ - але не словами, а образами і почуттями. Як можна зрозуміти, що зараз поруч з нами знаходиться чиясь душа, адже її не видно фізичним поглядом?

  1. Настає раптова тиша - як ніби завмирає все: будь-які звуки, навіть трава не колишеться. Це ознака того, що хтось відкрив двері між світами: світом живих і світом мертвих.
  2. Фізичні відчуття - рука на плечі, шелест кроків, відчуття дотику - легкого, часто холодного, мурашки на шкірі.
  3. Незвичайні, невластиві думки: поїхати кудись, гостре бажання зробити покупку, хоча таких планів не було.
  4. В голові починає крутитися якась пісня або мелодія, абсолютно не пов'язана зі звичайними музичними вподобаннями.
  5. В повітрі відчувається запах - парфум, кава, сигаретний дим, але немає ніякого матеріального джерела для нього.
  6. Чути голос: сміх, плач, можливо, якісь слова, але навколо немає фізичного носія, звідки він може доноситися або кому може належати.
  7. Тварини (собаки, кішки) поводяться так, як ніби хтось є - вдивляються в порожнечу, граються з нею.

Якщо щось подібне відбувається, найкраще звернутися подумки або вголос зі словами: «Я бачу, я відчуваю, що ти тут. Я чую тебе. Я хочу тобі сказати (повідомити все, що вам хотілося б передати за життя людині, якщо він вам знайомий). Будь щасливий і я відпускаю тебе!»

Якщо ж є відчуття, що в контакт намагається вступити хтось чужий, є сенс сказати слова заспокоєння: «Все закінчилося, тобі потрібно йти» і попросити більше не турбувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, містика, цікаво знати
В тему

Останні матеріали