Поради

Які могили на кладовищі треба обходити десятою дорогою

Які могили на кладовищі треба обходити десятою дорогою

Кладовище - місце, де світ смерті зустрічається зі світом життя. І, на жаль, далеко не всі душі померлих перебувають в спокої, а значить, далеко не кожна могила може бути безпечна для перехожих. Спробуємо розібратися з тим, які могили краще обходити стороною і по можливості навіть близько до них не стояти.

  1. Могили з похиленими надгробками і хрестами, могили, які просіли, могили, які справляють враження «розкритих». Причина проста - цілком можливо, що за фізичними деформаціями стоять і деформації на тонкому плані - могилу могли намагатися розграбувати або осквернити, невідомо, що звідти вирвалося назовні і в якому стані знаходиться дух небіжчика. Можливо, він дуже злий за накоєне.
  2. Могили, на яких відбувається активне життя - бурхливо ростуть квіти, прилітають птахи і комахи, з'являються тварини. Їх явно щось притягує, їм там добре. А значить, душа небіжчика поруч, і, знову ж таки, невідомо, які її наміри щодо живих людей і кого або чого вона очікує, перш ніж упокоїтися.
  3. Могили, які, навпаки, виглядають покинутими, на них нічого не росте, посаджені кущі та дерева навколо засохлі або виглядають вмираючими. Помин (їжа, залишена для небіжчика) незайманий - птахи і тварини дуже чутливі до поганої енергетики. Для людини це, швидше за все, теж буде шкідливо.
  4. Могили з гігантськими фотографіями і голограмами в повний зріст покійного, особистими речами, імітацією сімейного життя. Цілком можливо, що в такому місці душа залишиться надовго - а навіщо з нею зустрічатися стороннім живим людям?
  5. Могили дітей і людей, які померли в результаті катастроф, природних катаклізмів, ті, чия смерть була раптова і абсолютно непередбачувана. Душі цих людей з великою часткою ймовірності теж не змогли піти і знаходяться десь поруч, можна випадково «зачепити» з собою такого гостя, який шукає можливість проявитися в світі живих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кладовище, смерть, містика
В тему