Поради

5 порад, які допоможуть вам ідеально цілуватися

5 порад, які допоможуть вам ідеально цілуватися

Психологи переживають: здається, люди, які раніше обожнювали цілуватися, під час пандемії коронавірусу розучилися це робити і ніяк не можуть увійти у смак.

Згідно з останнім опитуванням, один з п'яти британців не цілувався з початку першого локдауну.  Експертка з інтимних стосунків Алікс Фокс в бесіді із The Sun дала кілька підказок, які можуть допомогти знову увійти у смак в тому, що стосується поцілунків.

  • По-перше, запитуйте дозволу. Так ви точно зрозумієте, що ви з партнером хочете одного і того ж - а ще почути таке питання дуже приємно. Говоріть і під час контакту: зітхайте, переривайтеся для інтимної фрази, запитуйте про подальші дії.
  • По-друге, створюйте інтимний саспенс. Не переходьте відразу до губ: поцілуйте шию, щоки, мочки вух, кінчики пальців партнера. Не поспішайте і давати волю рукам - погладьте обличчя, руки партнера, а більш особисті частини його тулуба почекають.
  • Розслабте губи і щелепу. Не змушуйте партнера прориватися крізь них, як в окопи противника. Цілуватися має бути приємно, а не важко.
  • Цілуйтеся в несподіваних місцях. Особливо це стосується пар, які один з одним давно.
  • Віддайтеся поцілунку, цілуйтеся над чашкою кави, у чайника з чаєм. Якщо ви цілуєтеся тільки в ліжку, то можете втратити те, якими об'єднуючими, ніжними, турботливими можуть бути поцілунки без сексу, - каже секс-експертка.

І, нарешті, просить Алікс Фокс, уникайте «мокрого салату» - так вона називає надлишок слини, що робить поцілунок схожим на купання в салатному аркуші з бургера. Просто відстороніться, подивіться в очі партнеру і проковтніть надлишки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, психологія, великобританія
В тему