2 Жовтня 2018
Новини

На п’ять років до тюрми - за поцілунок

На п’ять років до тюрми - за поцілунок

Суд у південній провінції Анталія засудив до ув'язнення на чотири роки і шість місяців 16-річного хлопця, щоб цілував 13-річну дівчину в школі.

Про це пише hurriyetdailynews.com.

«Експертний звіт про старшокласника  А.К. підкреслив, що він здійснив це через імпульсивність пубертатного періоду, і не було потреби в покаранні, проте прокурор і суддя не врахували це. Після судового процесу А.К. отримав покарання за звинувачення в сексуальному нападі», - заявив юрист Sevcan Ayd?n Uzun Daily 28 вересня.

Справа стосується 16-річного А.К. і 13-річної С.,  які обіймали і цілували один одного в шкільних приміщеннях. Проте інцидент був доставлений до судоустрою, коли однокласник 13-річної С., (відомий за ініціалами А.Ш.) взяв відео поцілунків і поділився ним з друзями. Після того, як керівництво школи побачило відповідне відео, у судовому засіданні 6-го Суворого суду в Анталії було відкрито справу проти А.Ш. за «використання дітей у створенні невідповідних зображень» і А.К. за «сексуальний штурм».

Також, чотири учня, яким було надіслано відповідне відео, пройшли судовий розгляд за звинуваченням в «обміні недоречними зображеннями, в яких діти використовувались».

У своєму рішенні Анталійський суд виправдав п`ять дітей, у тому числі і того, хто розповсюджував відповідне відео, а також призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 4,5 роки 16-річному А.К.

«Інцидент, який діти вважали за гру, став тяжким покаранням», - сказав адвокат Узун після рішення суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, туреччина, діти
В тему