Поради

Коли для вас настануть добрі часи, якщо сниться жеребець

Коли для вас настануть добрі часи, якщо сниться жеребець

За сонником Міллера, побачити уві сні жеребця - означає, що для вас настають хороші часи, де ви займете гідне і почесне місце.

Приснився жеребець

  • Скакати уві сні верхи на красивому жеребці - означає, що ваш престиж і суспільне становище зростатимуть самим феноменальним чином, однак, цей успіх зашкодить вашій моральності і совісності.
  • Сон, в якому ви побачите оскаженілого жеребця, попереджає, що оточуючий розкіш зробить вас зарозумілим і зарозумілим, а це відверне від вас друзів і підштовхне до сумнівних утіх.
  • Бачити жеребця - знак того, що ви почнете нові успішні справи.

До чого сниться жеребець

  • Згідно із сонником Цвєткова, жеребець уві сні означає, яка доля вас чекає (якість в залежності від масті)
  • жеребець втік з двору - втрата, розлука
  • запрягли жеребця - перемога.

Значення сну про жеребця

Відповідно до сонника Фрейда, цей символ передбачає трактування тільки для жінок. Так, якщо вам наснився жеребець, він символізує вашу другу половину, вашого чоловіка. Бачити уві сні дикого необ'їждженого жеребця говорить про те, що ваш чоловік відрізняється вкрай гордим і незалежним характером і вам навряд чи вдасться підкорити його своїй волі, зломити його характер. Єдине, чого ви можете добитися, приклавши зусилля, - це остаточного розриву з ним.

Він нікому не дозволяє панувати над собою, і якщо ви хочете, щоб ваш союз був гармонійним і довговічним, не намагайтеся його переробити.

Якщо уві сні вам наснився спокійний жеребець, що дозволяє вам гладити себе, причісувати, годувати і т. д., це свідчить про те, що ваш чоловік характеризується спокійною вдачею і ви без труднощів можете змусити його «танцювати» під свою дудку, адже ви робите це дуже майстерно, не принижуючи гідність свого обранця.

Якщо уві сні ви скачете на жеребці, це говорить про те, що ви проживете з коханим бурхливе в емоційному плані життя. І як би вам не хотілося зробити чоловіка менш імпульсивним і більш врівноваженим, а життя більш спокійним, не намагайтеся цього зробити, адже в будь-якому випадку зазнаєте невдачі.

Якщо ж вам снилося, як жеребець тікав від вас, не давався вам в руки, - це свідчить про те, що ви не підходите один одному і навряд чи коли-небудь станете гармонійною парою. Поки ви так гостро не відчуваєте свою несумісність і чужість характеру, але ваша підсвідомість сигналізує вам про це.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, цікаво знати, прогноз астрологів
В тему