Поради

Шоп-тури у Мельбурні

Шоп-тури у Мельбурні

Шоп-тур у Мельбурні пропонує великий вибір «Магазинів зі знижками» для групи людей або індивідуальні, котрі мають бажання купити товари за зниженими цінами безпосередньо з товарного складу виробників, імпортерів або ж продавців товару оптом.

 

Заощаджуйте до 85% на великому різноманітті одягу від світових брендів. Якщо ви у пошуках як провести день весело в колі вашої сімї та друзів та маєте бажання вкласти гроші в організацію такого дня , мельбурнський шоп-тур саме для вас.

 

Шикарний тур для групи людей

Такий шоп-тур є ідеальним варіантом для групи людей від 25 чоловік або більше, незважаючи на те, чи хочете ви провести гарно час або ж інвестувати гроші у одяг та різноманітні придбання.

Ціна за такий тур на одну особу сягає від 17.000 доларів.

Вам запропонують високий стандарт обслуговування, зручний транспрорт (не шкільні автобуси), професійні та дружелюбні господині готелю та широке різноманіття хорошої смачної їжі. Також вам буде надана можливість обирати зі 100 товарних складів та торгових точок, які знаходяться безпосередньо на фабриці, решта людей на які потрапити не можуть, якщо вони не є учасником шоп-туру.

Коли можна скористатися такими турами.

Такі люкс-тури для групи (мінімум 25 дорослих) працюють  від понеділка до суботи з середини квітня до середини грудня протягом цілого року включаючи неділю в певні дні.

Що входить до люкс-туру.

Комфортабельний автобус, досвідчений водій, гостинні господарі, вибір кухні, лотерейні квитки та призи. Ви відвідаєте від 9 до 12 (або більше) магазинів при фабриках.

Скільки людей потрібно для організації такого туру.

Вимагається мінімум 25 осіб для такого туру. Але якщо ви не в змозі зібрати таку кількість людей, ви можете обрати інші автобусні тури.

Коли тур розпочинається і закінчується.

У центрі міста Мельбурн автобус підбере вас о 08.00 ранку та повернеться о 18.30, хоча час може варіюватися, підлаштовуючись під групу.

Яка їжа та напої включені в вартість туру.

У нашому асортименті є легкі закуски, блюда з макарон, вечері у ресторані або ж «а-ля фуршет».  До блюд з макарон або вечері у ресторані додається шампанське в необмеженій кількості.

Чи можуть туристи самі обирати магазини при фабриках, які вони хотіли б відвідати.

Так! Ви можете вільно обирати зі списку зі 100 –ма опціями фабрик та товарних складів. Коли вибір місць зупинок обрано, ми тоді розробляємо детальний та похвилинний маршрут на день.

Чи є знижки насправді суттєвими

Ви відвідуватимете товарні склади безпосередніх виробників, оптових продавців та імпортерів, отож можете очікувати на економію від мінімум на 20% до максимум 85% від запропонованої роздрібної ціни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм
В тему