27 Січня 2019
Новини

«Від смерті врятувала покупниця» : у поліції розкрили деталі зґвалтування аптекарки у Харкові

«Від смерті врятувала покупниця» : у поліції розкрили деталі зґвалтування аптекарки у Харкові

Подробиці резонансного злочину розкрив зам очільника Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

У НПУ розкрили обставини зґвалтування дівчини-провізора в аптеці у Харкові. Деталі справи розказав перший заступний голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у «Фейсбуку».

«Цей збоченець зайшов у приміщення та побачив, що жіночка одна, наніс тілесні ушкодження, придушив та зґвалтував. Шість хвилин – рівно стільки знадобилося цьому нікчемному покидьку, аби зґвалтувати та ледь не вбити молоду жінку на її робочому місці», – наголосив Аброськін.

За словами поліцейського чиновника, молоду провізорку від смерті від рук насильника-рецидивіста врятувала інша жінка – покупниця, яка прийшла до аптечного закладу по ліки.

Читайте також: В Харкові колишній зек зґвалтував дівчину-провізора в аптеці (фото)

Також, за даними Аброськіна, виродок, який поглумився над молодою аптекаркою в безлюдній аптеці, до того уже чотири рази був судимий за аналогічні злочини.

«Затриманому покидьку 44 роки, місцевий мешканець, він неоднарозово засуджений: 1991 рік – частина 1 статті 117 ККУ (зґвалтування – ще за старим Кримінальним кодексом. – Ред.), 1995 рік  – частина 1 статті 117, 2000 рік – частина 2 статті 117, 2009 рік  – частина 2 статті 152 (зґвалтування), частина 2 статті 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України», – подав біографію злочинця правоохоронець і відзначив, що необхідно міняти законодавство, аби не множилося число жертв випущених на волю насильників.

Нагадаємо, напад на дівчину-провізора у Харкові, а саме в Немишлянському районі міста, зек-рецидивіст скоїв у п’ятницю, близько 17:35. За гарячими слідами ґвалтівника піймали за лічені години. Відомо, що, вдовольнивши збочену пристрасть, він ще й пограбував дівчину – забрав її мобільний.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему