Поради

Завітайте до Шрі- Ланки

Завітайте до Шрі- Ланки

Якщо лише ніжитись на пляжі недостатньо, а хочеться ще й побачити щось нове та незвиайне, то цей тур по Шрі-Ланці саме для таких любителів історичних цінностей.

 

Тур по стародавніх місцях. (7 днів, 6 ночей )

Цей тур розпочинається з зупинки у Коломбо, яка дозволить вам перевести дух після довгого перельоту і закінчується недовгим відпочинком на пляжі в Негомбо – лише декілька кілометрів від аеропорту. В період між цими двума зупинками ви встигнете відвідати 5 місць світової історичної спадщини. Всі перїзди будуть здійснюватися  автомобілями із кондиціонером з англомовним водієм у якості гіда.

 

1-ий День. Коломбо (столиця Шрі-Ланки)

 

Після прибуття до Міжнародного аеропорту в Коломбо вас зустрінуть та доставлять у готель. Післяобідній оглядовий тур місцевих пам’яток культури включатиме в себе відвідини храму Гангарамайя, індуського храму, датської церкви Вольвендал, Халтсдорфський Будинок правосуддя  та Площі Незалежності. Вас провезуть крізь базарний район Петта, торговий район «Форт» та заможний район Садів корицевих дерев.

 

2-ий День. Піннавельський притулок слонів і Сиджирія

 

Початок подорожі розпочнеться з відвідин надзвичайно популярного притулку для слонів у Піннавелі. Після обіду вам вдасться побачити вражаючу гірську фортецю 5 століття в Сидждирії. Це місце, яке є світовою спадщиною, складається з решток палацу на вершині гори, на середньому рівні скелі знаходяться Левові ворота та дзеркальна стіна з своїми фресками із зображенням Священних дів.

 

3-ій День. Анурадхапура

 

Після сніданку у готелі ви вирушите до Анарадхапури – місця світової культурної спадщини. Заснована у 437 р. до н.е., ця стародавня столиця стала однією з 10 найбільших міст на субконтиненті з своїми чисельними комплексами монастирів. Під час туру ви відвідаєте священний фікус, який виріс зі щепки справжнього фігового дерева, під яким Будда отримав провидіння. Посаджене у 288 р. до н.е. є найстарішим за документальнимим свідченнями деревом у світі.

 

4-ий День. Полоннарува

 

Зведена у 11-12 століттях н.е. Полоннарува є ще одним місцем світової спадщини. Вона представляє Браманські монументи, зведені південними індіанцями, та рештки мальовничого міста-саду, створені Паракрамабу І під час золотого віку Поллонаруви у 12 столітті. Тут ви зможете побачити також рештки Королівського палацу, Гал Віхарайя (4 величезних статуї Будди витесані з каменю), Глядацьку залу, Ванну Лотоса, статую короля  Паракрамабау.

 

5-ий День. Дамбулла і Канді

 

Цей маршрут розпочнеться з Кам’яного храму в Дамбуллі. Датоване 1 ст. до н.е., це місце світової культурної спадщини було місцем поломництва протягом 22 століть. Монастир у печері з його п’ятьма храмами є найбільшим та найкраще збереженим печерним монастирським комплексом у Шрі-Ланці. Також по дорозі, ви зможете відвідати сад, в якому вирощуються спеції, щоб побачити різні приправи, якими славиться Шрі-Ланка. Наступним місцем буде Канді – релігійна столиця Шрі-Ланки та місце поломництва. Храм Зуба, де знаходиться священний зуб Будди, який є найважливішою релігійною реліквією.

 

6-ий День. Негомбо

 

Після сніданку ви вирушите до курорту з пальмовими пляжами у Негомбо. Пройдіть реєстрацію у готелі та проведіть решту дня насолоджуючись гарячим сонцем на пляжі.

 

7-ий День. Прибуття в аеропорт (або перебування на пляжному курорті)

В готелі у вас буде сніданок , а решту часу у вас займе дорога до аеропорту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм
В тему