Поради

Відпочинок на Багамських островах

Відпочинок на Багамських островах

Багами є тропічним раєм,  який може запропонувати цілий асортимент місць відпочинку - від пляжів, від вигляду яких перехоплює дух , та до захоплюючих та унікальних пригод на острові.

 

700 островів, які і утворюють Багами, на кожен з них можна без труднощів дістатися літаком та кораблем, можливості для веселощів та розваг є просто нескінченними.  Чудові місця для проживання, смачна та різноманітна кухня та захоплюючі розваги приваблюють туристів на ці острови протягом років. Якщо ви шукаєте тиху гавань для відпочику від щоденної метушні або досконале місце для шлюбної церемонії, або ви бажаєте тримати чудову атмосферу для незабутнього сімейного відпочинку – Багами можуть запропонувати вам все це.

Багами можуть запропонувати своїм гостям такі розваги, як літній фестиваль «Джанкано» та «Національна сімейна регата», які дають змогу місцевим жителям та відвідувачам зібратися разом та відпочити у стилі Багамських островів. Також є безліч розваг, які відбуваються протягом року на островах, наприклад,  такі як «Сміт поінт фіш фрай» та «Міні креб фест». Ці події та інші забезпечують бездоганну можливість скуштувати свіжу морську їжу. Багами також відомі своїми різноманітними місцевими стравами, такими як молюски, омари, та смачнющі десерти.

Багамські щорічні розваги – це лише невелика частинка з того, що може запропонувати вам цей відпочинок. Сімейний відпочинок ще ніколи не був таким захоплюючим для дітей, тому, що у своєму розпоряджені Багами мають різних представників дикої флори та фауни, музеї та національні парки. Цілому сімейству сподобається зійти на борт корабля «Помста» та відправитися на човні до місця, яке приваблює багатьох туристів, а саме музею Піратів Насо або насолодитися незабутньою прогулянкою по звивистих стежках садів Ардастра та відвідати зоопарк, щоб стати свідком незліченного різноманіття видів рідкісних вимираючих тварин,  незрівнянної краси яскраво-рожевих фламінго і знаменитих багамських папуг.

З різноманітним нічним життям, смачними Багамськими кулінарними традиціями та можливістю насолодитися шопінгом, Багамські острови можна назвати омріяним місцем відпочинку для кожного. Відвідайте безліч музеїв, займіться дайвінгом у прославлених у всьому світі водах та насолодіться історичною красою Багамських островів. Кожен з віддалених островів запропонує єдину у своєму роді можливість поплавати з маскою та трубкою, зануритись у воду з аквалангом в найчистіших водах світу, для того щоб зіткнутися ближче з безкінечними екологічними дивами. Багами є раєм у тропіках, наповнених подорожями та місцем для усамітнення . Тільки вам вирішувати що з них вам більше до душі, і як саме ви хочете провести відпочинок на Багамських островах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, туризм
В тему