Поради

Чому ми не можемо встояти перед людьми з блакитними очима

Чому ми не можемо встояти перед людьми з блакитними очима

Очі - дзеркало душі. А те, якого вони кольору, може багато чого розповісти про характер власника.

Про те, чим відрізняються блакитноокі люди, читайте в цій статті.

Особливі і ніжні

Взагалі блакитні очі зустрічаються дуже рідко, людей з блакитними очима всього близько 8% по всьому світу. Часто блакитні очі асоціюються з такими якостями особистості як ніжність, м'якість, доброта, співчуття. Якщо опитати знайомих і запитати, який колір очей, на їхню думку, повинен бути у самої чуйної, самої доброї жінки, вони дадуть відповідь, що блакитний, - ми перевіряли! Люди з блакитним кольором очей розташовують до спілкування і їм довіряють частіше, ніж іншим. Цей світлий, небесний колір очей як би говорить: ця людина безпечна і в чомусь навіть слабка, так що вона точно не зашкодить.

Мудрі й уважні

Люди з блакитними очима часто володіють особливим розумом: вони дуже спостережливі і люблять поміркувати. Причому результати з міркувань часто дуже якісні і глибокі, і якщо вони ними діляться з іншими людьми, це велика удача. Блакитноокі педагоги і вихователі - неймовірно турботливі й уважні, вони не тільки передають знання, а й з трепетом ставляться до внутрішнього душевного світу своїх підопічних.

Наївні і інфантильні

Часто буває так, що власники блакитних очей не можуть йти по життю самостійно, вони нерідко залежать від більш вольових і сильних партнерів або батьків. Справа тут не в тому, що вони нічого не вміють і не хочуть, просто їх якості - ніжність, легкість і дитячість - відводять їх з «дорослого» світу назад, в мрії, до повітряних замків. Нерідко їх фантазії вселяють надію і дарують натхнення багатьом людям.

Цікаві факти:

  • Блакитний колір очей стався в результаті мутації, яка трапилася тисячі років тому. Спочатку у всіх людей були карі очі.
  • Дослідження доводять, що власники блакитних очей краще переносять алкоголь.
  • Блакитні очі зустрічаються навіть у жителів Африки і Азії, але це відбувається найчастіше, якщо у їх власників є предки європеоїдної раси.
  • Найбільше людей з блакитними очима - на Балканах і в Німеччині.
  • Люди з блакитними очима більше схильний до вітіліго - шкірного захворювання, при якому певні ділянки шкіри фарбуються в білий колір.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, цікаві факти, Люди
В тему