Поради

Чоловіки з цими іменами схильні до зрад: хто і чому

Чоловіки з цими іменами схильні до зрад: хто і чому

Психологи вважають, що не дарма існує приказка: як корабель назвеш, так він і попливе.

За таким же принципом власники п'яти імен не можуть зберігати вірність своїй обраниці.

Олександр

Схильні до зрад Олександри. Чоловіки з цим ім'ям завжди справляють незабутнє враження на жінок. У них легко закохатися, однак за красивою картинкою нерідко ховаються грубість і агресія.

Олександри з віком сильно змінюються. Розгульний спосіб життя вони часто ведуть до 30 років, а після заспокоюються. Але навіть ставши розсудливим, чоловіки з цим ім'ям здатні піти на зраду. Роблять вони це заради самоствердження.

Борис

Чоловік з ім'ям Борис буде хорошим чоловіком і батьком. Він буде піклуватися про свою сім'ю і вимагати того ж натомість. Якщо жінка не зможе відповісти тим же, любов і увагу Борис буде шукати на стороні.

Анатолій

Дуже ревниві і підозрілі у стосунках Анатолії. Вони можуть підозрювати супутницю в зрадах на порожньому місці, від чого й самі йдуть на зраду, намагаючись помститися.

Роман

Люблять різноманітність у відносинах Романи. Їм завжди не вистачає нових відчуттів. Тому в тривалих взаєминах їм стає нудно. В такий момент Романи починають шукати розваги на стороні.

Віктор

Завойовувати серця жінок люблять Віктори. Увага з боку слабкої статі надає їм упевненості. Власники цього імені часто ставлять собі за мету спокусити чергову даму, від чого вони нерідко зраджують.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, психологія
В тему