Поради

Куди ви поїдете, якщо сниться фонтан

Куди ви поїдете, якщо сниться фонтан

Згідно із сонником Міллера, бачити уві сні фонтан з чистими струменями води, що блистять на сонці, означає достаток, чарівну радість, приємні поїздки.

Приснився фонтан

  • Побачити фонтан крізь серпанок, ніби в тумані - передвіщає, що ви зіткнетеся з нещирістю; і в сердечних справах вас чекає невдача.
  • Висохлий і розбитий фонтан - знак нещастя.
  • Якщо молода жінка бачить уві сні сяючий фонтан при місячному світлі - цей сон обіцяє їй вихор безрозсудних розваг, які завершаться вельми драматичними подіями.

До чого сниться фонтан

Відповідно до сонника Цвєткова, водограй уві сні пророкує велику радість, несподіванку.

Значення сну про фонтан

  • За сонником Фрейда, якщо вам наснився робочий фонтан, значить, сплеск почуттів і емоцій, за якими ви встигли істотно скучити, чекає вас в найближчому майбутньому. Можливо, попереду – зустріч з людиною, яку ви давно не бачили або стосунки з якою останнім часом залишали бажати кращого.
  • Зламаний, недіючий фонтан - знак того, що вам не варто так вже сильно розраховувати на майбутнє побачення. Є ймовірність, що воно пройде не цілком добре - дуже велика можливість сварки.
  • Кілька фонтанів, побачених вами уві сні, - довше тягнути неможливо; вам вже давно потрібно зробити вибір, а ви з якоїсь причини все ніяк не можете цього зробити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, вода, прогноз астрологів
В тему