Поради

Диво-іграшки: як зробити сексуальну насолоду незабутньою

Диво-іграшки: як зробити сексуальну насолоду незабутньою

У дорослих теж є іграшки, але призначені виключно для сексуальних задоволень. Вони здатні не тільки урізноманітнити любовні ігри, але і вивести насолоду на новий рівень.

Як користуватися інтимними аксесуарами, розповіла психотерапевтка, сексологиня Анастасія Філіппова.

Ерекційне кільце

Пристосування виглядає як невелике коло, виконаний з гуми. Під час інтимної близькості воно допомагає затримати чоловічу ерекцію і продовжити задоволення. Як це відбувається?

У чоловіка є місце в інтимній зоні, що допомагає відкласти настання оргазму. Воно знаходиться біля основи пеніса. Якщо спробуєте злегка стиснути його вказівним і великим пальцями, склавши їх в кільце, кров, яка потрібна для ерекції, доллє, але не зможе піти. При такому положенні оргазм майже неможливий, але і зловживати цим способом не можна. Натискання може тривати не більше 5-15 секунд.

Так само діє ерекційне кільце, але користуватися ним можна протягом 20-30 хвилин. Щоб надіти його, застосовуйте мастило. Іграшка підходить для будь-яких ласк і занять любов'ю. До деяких ерекційних кілець додається функція вібрації і насадка для стимуляції клітора.

Щоб затримати настання оргазму, користуйтеся гелями, мастилами, презервативами з пролонгуючими властивостями. У їх складі є речовини, що притупляють відчуття у чоловіків. Засоби з анестезуючими добавками краще не застосовувати: вони знижують чутливість у обох партнерів. В цьому випадку ви можете взагалі не досягти піку задоволення.

Кліторальний вібратор

Іграшка користується популярністю у представниць прекрасної статі. Сьогодні можна зустріти в магазинах величезна кількість моделей з різними функціями, в тому числі ефектом підігріву для реалістичності відчуттів.

Пристосування являє собою невеликий прилад з одним або двома «відростками» у вигляді заячих вушок для стимуляції клітора, через що гаджет часто називають «зайчиком» або «кроликом». Деякі оснащені відразу декількома двигунами для вагінальної і кліторальної стимуляції. Потужність мотора вибирають в залежності від чутливості інтимної зони. Якщо вона знижена, буде потрібен більш активний вплив.

Довжину кліторального відростка вібратора визначайте відповідно до особливостей свого організму: виміряйте відстань від клітора до входу в піхву - це і буде мінімальний розмір. При відсутності вимірювань є ризик придбати іграшку, яка не досягне центру вашого задоволення.

Що стосується товщини «вхідної» частини, кожен вибирає відповідно до своїх уподобань. Але, як кажуть жінки, розмір має значення. Сьогодні на ринку представлені будь-які моделі, від XL до мініатюрних. Керувати «гаджетом» зручно за допомогою пульта або телефону. Ваш партнер може регулювати роботу іграшки дистанційно, щоб додати родзинку в інтимний процес.

Більшість пристроїв водонепроникні: їх корпус виготовлений з вологозахищеного медичного силікону. Він безпечний для шкіри, гіпоалергенний, не викликає роздратування. Іграшку можна взяти з собою в басейн, ванну або джакузі, щоб релакс-процедури заграли новими барвами.

Заряджається пристрій через звичайні батарейки або USB-провід. Останній варіант кращий і зручніший: не потрібно думати про те, чи є в «кролика» батарейки і надовго їх вистачить. Одна невелика деталь здатна зіпсувати задоволення, тому відразу купуйте модель з USB-підзарядкою.

Кліторальний стимулятор можна використовувати як поодинці, так і при інтимній близькості з коханою людиною. Іграшка чудово розвиває чутливість тіла, допомагає посилити задоволення і позитивно впливає на жіноче здоров'я, забезпечуючи приплив крові в зону клітора.

Мастурбатор з обертовими кульками

Вибір стимуляторів для отримання оргазму і підтримки жіночого статевого здоров'я просто величезний. І соромитися їх застосування не варто. Дві іноземні компанії, що базуються на виробництві секс-гаджетів, провели масштабне дослідження, в якому взяло участь 486 жінок. На три місяці респондентки відмовилися від прийому знеболюючих під час місячних і замінили таблетки мастурбацією. В результаті 70% з них підтвердили, що больові відчуття помітно знизилися навіть без таблеток, тому інтимні пристрої можуть бути не тільки приємні, але корисні для здоров'я.

У різноманітті приладів варто звернути увагу на мастурбатор з обертовими кульками для додаткової стимуляції відчуттів. Пристрій представляє собою стовбур, виконаний з силікону. На кінці його розташовуються обертові кульки, із встановленим режимом вібрації. Рівні віброколивань і число ритмів може відрізнятися в залежності від виробника іграшки.

Функція ротації дарує цілу гаму відчуттів, яку ви навряд чи отримаєте з простішими моделями. Іграшка рухається сама, створюючи реалістичне відчуття, ніби ви займаєтеся любов'ю з партнером. Вона зачіпає найбільш чутливі зони, м'яко підводячи до оргазму. Обертові кульки створюють ефект повільного, м'якого проникнення. Ротація також виконує додатковий масаж зони, забезпечуючи приплив крові і підтримуючи жіноче здоров'я.

Обертові моделі мастурбаторів оснащені потужними моторами, мають до 12 режимів вібрації. Для додаткової стимуляції на поверхні є рельєфний візерунок. Підзарядка пристрою відбувається через USB-кабель. Іграшка підходить для кліторального, вагінального і анального застосування. Вона повністю безпечна для жіночого організму, виконана з натуральних і гіпоалергенних матеріалів.

Користуються мастурбатором в поєднанні з мастилом, яка зменшує тертя і забезпечує більш багаті відчуття. З її допомогою ви зможете урізноманітнити інтимне життя з партнером або відчувати оргазм наодинці з собою.

Їстівні змазки

Один з новітніх винаходів у сфері товарів для дорослих, призначений для отримання обопільної насолоди під час орального сексу. Пристосування допомагає надати пестощам пікантності, а після кожного торкання язиком у вас буде залишатися приємний фруктовий післясмак.

Сучасні виробники проявили на цей рахунок величезну винахідливість. Змазка пропонується на будь-який смак: полуниця, тропічні плоди, малина, ананас, вишня та інші. Вона не порушує мікрофлору інтимних зон, тому за здоров'я, своє і партнера, можна не турбуватися.

Смачна змазка - це гель на водній основі. Він сумісний з будь-якими силіконовими і синтетичними виробами. Його можна використовувати як вагінальний або анальний лубрикант, не думаючи про те, щоб знайти підходящий засіб в потрібний момент.

Засіб підходить для еротичного масажу: це ще один приємний бонус. Він прекрасно зволожує шкіру і робить її більш сприйнятливою до пестощів. Використовуйте змазку і як доповнення до диво-іграшок для яскравого, незабутнього сексу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, Поради, сексолог, чоловіки, жінки
В тему