Поради

П’ять знаків Зодіаку, які розбагатіють у вересні

П’ять знаків Зодіаку, які розбагатіють у вересні

Перший місяць осені розпочався, і нам цікаво, яким знакам зодіаку посміхнеться фінансова удача в цьому вересні?

Риби

Якщо мова йде про великі фінансові покупки, вкладення і взагалі про будь-які давно продумані інвестиції - дійте сміливо і рішуче. У цьому місяці у Риб є хороші шанси на збільшення свого добробуту, отримання прибутку і повернення давно обіцяних відсотків і боргів. Головне - проявляти рішучість. Якщо сумніватися - на жаль, удача обійде стороною. Також краще уникати спонтанних рішень, але якщо ви давно виношували якийсь проект чи план - зараз саме час для його реалізації.

Козеріг

У цьому вересні цей знак отримає свої заслужені відсотки від давно очікуваних інвестицій, підвищення і заохочення, ті самі, які вже і чекати перестав. Для Козерога цей вересень - по-справжньому час збору врожаю. Якщо Козеріг вирішить займатися вкладенням коштів і фінансовим плануванням - його так само чекає успіх, рішення цього місяця будуть точними і окупляться сторицею.

Овен

Овнів чекає невелике запаморочення від успіхів - в їх розпорядження у вересні може прийти незапланована сума - премія, підвищена зарплата, бонус. Все питання в тому, як Овен нею розпорядиться - можна закрити давні борги і добре погуляти, а можна спробувати інвестувати. У себе і свою освіту, наприклад.

Стрілець

Стрільці також можуть залишитися в хорошому фінансовому плюсі, якщо зможуть дотримуватися однієї умови - заздалегідь розпланують свій бюджет. Доходи, в тому числі і несподівані, цілком можуть бути в цьому місяці, але спонтанні витрати істотно спустошать гаманець. Якщо буде чіткий план, якого Стрілець стане дотримуватися, в осінь він увійде з хорошою фінансовою подушкою за спиною.

Скорпіон

Скорпіону теж пощастить, якщо він відмовиться від скупердяйства. У вересні будуть ситуації, коли гроші необхідно витратити заради створення статусу, гарного враження - і тут не можна скупитися. Ці вкладення окупляться в найближчому майбутньому. Можливі подарунки і фінансові сюрпризи від покровителів і друзів - чекайте пропозицій і можливо навіть підвищень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, прогноз астрологів, поради астролога, успіх
В тему