Поради

Чому не треба переживати, коли сниться зрада коханого

Чому не треба переживати, коли сниться зрада коханого

Тлумачення снів про зраду вельми неоднозначні. Розбираємося, що це означає за різними сонниками.

Згідно сонником Міллера, зради найчастіше сняться людям, які не впевнені в собі, дуже наївні і схильні до чужого впливу. Тому Міллер радить більше уваги звернути на себе - позбутися від наївного сприйняття, частіше відмовляти людям, щоб не потрапляти під вплив маніпуляторів.

Подібні сновидіння часто відображають стан ваших відносин в реальності. В особистому житті все в порядку, якщо уві сні побачили підлаштовану зраду - хлопець організував її, щоб ви точно про все дізналися. Якщо він шкодує, просить вибачення за свою поведінку, то це свідчить про майбутні труднощі в сім'ї, на роботі.

Якщо в сновидінні підслухали, як хлопець дзвонить коханці, є привід задуматися. Можливо, в реальності не довіряєте коханому і постійно про це говорите. Щоб уникнути розладу, варто сісти і поговорити про це.

Що говорить про зради в сновидіннях сонник Ванги

На думку Ванги, сновидіння про зради не обіцяють нічого позитивного. В першу чергу це передвістя важкого життєвого періоду. Є ймовірність, що всі плани зруйнуються, настане депресія на цьому тлі. Якщо зраді уві сні вдалося запобігти в останній момент, ви зможете впоратися з важкими випробуваннями, проявивши терпіння і силу волі.

Якщо хлопець зраджує уві сні з подругою, в реальності уважніше подивіться на своє оточення. Можливо з'явилася заздрісниця, яка спробує зруйнувати ваш союз з чоловіком. Якщо зможете вичислити підступну особу в реальному житті, не варто панікувати і нервувати - просто припиніть спілкування, щоб вона ніяк не змогла вплинути на ваше життя.

Що про сни про зраду говорить сонник Фрейда

Часто в соннику Фрейда можна знайти незвичайні значення снів, які пов'язані з сексуальною складовою. Але у випадку з невірністю тлумачення дуже просте - ви банально боїтеся зради коханого, і ця думка не дає спокійно спати. Навряд чи є реальні підстави до ревнощів і хвилювань. Але щоб зняти тягар з душі, просто поговоріть з хлопцем.

До чого сниться зрада за езотеричним сонником

З езотеричної точки зору, тлумачення зради хлопця однозначне - значить в реальності обраний чоловік ніколи такого не зробить, можете бути спокійні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, кохання, поради астролога, прогноз астрологів
В тему