Поради

Тайні жести бажання: як зрозуміти, що у вас закохалися

Тайні жести бажання: як зрозуміти, що у вас закохалися

Тіло може розповісти про нас більше, ніж ми хочемо показати. Жести, міміка і мимовільні рухи видають наші почуття в процесі спілкування. Включивши уважність, можна визначити, як людина до вас ставиться, не питаючи її про це прямо. Експерти-сексологи провели багато досліджень і опитувань, щоб з'ясувати, які таємні сигнали у чоловіків і жінок свідчать про симпатію і флірт.

Дізнайтеся, як зрозуміти, що в вас закохані, з цього матеріалу.

Очі - дзеркало душі, і по погляду можна легко визначити, які почуття відчуває до вас людина. Сексологи ж стверджують, що існує безліч інших тонких натяків, які демонструють, що до вас нерівно дихають. Чоловіки і жінки по-різному висловлюють свою захопленість, але мета залишається однією: убити бажаний об'єкт наповал.

Ось головні ознаки того, що ви комусь дуже подобаєтеся.

Чоловічі сигнали

  • Наближення

Коли чоловік нахиляється до вас, це означає, що він хоче стати ближче. Таким чином він несвідомо намагається налагодити контакт.

  • Низький голос

Хочете дізнатися, чи подобаєтеся чоловікові? Прислухайтеся! Експерти кажуть, що чоловіки знижують тон голосу, якщо хтось сексуально їх приваблює. Вчені вважають, що так склалося завдяки еволюції, оскільки низькі голоси звучать більш мужньо і домінуюче.

  • Спроби здаватися більшим

Якщо чоловік випрямляє спину, розправляє груди і скорочує м'язи, значить, він поклав на вас око. Хлопці хочуть здаватися більше і сильніше, намагаючись вразити дівчат. Це теж відбувається завдяки еволюції - вони неусвідомлено демонструють, що здатні захистити і стати вашим суперменом.

  • Відображення ваших рухів

Не лякайтеся, якщо бачите, що чоловік копіює ваші висловлювання і жести. Дослідження показали, що хлопці починають відзеркалювати рухи дівчат, якщо відчувають до них емоційну прихильність і трепет.

  • Причепурювання

Якщо чоловік гладить рукою своє волосся або лице, значить, він хоче налагодити з вами контакт. Причепурювання - один з найбільш красномовних сигналів про симпатії. Якщо хлопець нервує, значить, він до вас точно небайдужий.

Жіночі сигнали

  • Розширені зіниці

Жінка в буквальному сенсі буде дивитися на вас щенячими очима, якщо ви їй подобаєтеся. Так відбувається, тому що мозок виробляє «гормони любові» окситоцин і дофамін, від яких розширюються зіниці при сексуальному потязі.

  • Нога-вказівник

Зверніть увагу, куди вказує ступня жінки. Якщо вона повернута в бік від вас - дама не зацікавлена в спілкуванні і хоче скоріше закінчити розмову, а якщо нога спрямована прямо на вас, значить, ви запали співрозмовниці в душу.

  • Сором'язливість

Якщо жінка дивиться вам в очі, а потім швидко відводить погляд убік з легкою усмішкою, - це ознака того, що ви їй сподобалися. Опитування показало, що дівчата менш упевнені в собі, ніж чоловіки, тому соромляться прямого зорового контакту з вподобаним об'єктом і уникають його.

  • Дотики до себе

Коли дівчина пригладжує волосся, стосується своїх губ і шиї, це говорить про те, що вона мріє провести з вами ніч. Жінки несвідомо торкаються до себе, якщо хтось приваблює їх в сексуальному плані.

  • Нахил голови

Якщо жінка хоче «завести» чоловіка, вона несвідомо нахиляє голову вперед і вбік, показуючи протилежну частину шиї. Так дама виглядає більш привабливо і жіночно. Цей жест подібний до того, як хлопці підтягують груди і живіт, щоб здаватися більш мужніми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, чоловіки, жінки, стосунки
В тему