Поради

Як очистити квартиру від негативу

Як очистити квартиру від негативу

Якщо аура дому зіпсована, то сам простір слабшає і заселяється сутностями і духами, що негативно впливають на життя.

Про це розповіла астрологиня, ясновидиця Маргарита Мартинова.

У вашої оселі у є імунітет, як у живої істоти. Якщо аура будинку сильна, то ніякої зла людина або проблема туди не зможуть зайти - це мудрість наших предків. Всі проблеми взагалі виникають завжди на енергетичному рівні, і вирішувати їх можливо за допомогою енергії.

Якщо мешканці постійно сваряться і скандалять, то вдома можуть почати блимати лампочки, хворіти домашні вихованці і засихати квіти. Також можуть почастішати поломки побутової техніки - пральних машин, телевізорів, холодильників і так далі. Дивні шуми, шарудіння, звуки і запахи, які з'являються і зникають, а також відтік сил - все це говорить про погану енергетику в оселі.

В цьому випадку дуже важливо очистити саму ауру квартири. Однак, перш ніж приступати до цього процесу, слід почати з себе. Наприклад, прийняти ванну з сіллю, підкреслила астрологиня.

  • Потім перше, що потрібно зробити - провести обкурювання приміщення такими травами, як чортополох або звіробій. Після цього потрібно пройтися по квартирі, окроплюючи кути святою водою.
  • Після обкурювання і обмивання дуже важливо попрацювати зі звуком (з дзвіночками). Вони відлякують сутності і очищають ауру будинку. Потрібно подзвонити три рази в кожній кімнаті, особливу увагу приділяють простору перед входом.
  • Очищати приміщення найкраще з використанням такого елемента, як вогонь. Для цього підійдуть церковні свічки, бажано окроплені святою водою. Потрібно взяти їх в руки і повільно ходити з кімнати в кімнату, читаючи «Отче наш».
  • Заключним етапом стане очищення рук. Ясновидиця порадила помити їх з милом під проточною водою, нанести сіль і ще раз змити.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, поради астролога, екстрасенси, дім, квартира
В тему