Поради

Астрологи пояснили, яким жінкам не щастить у коханні

Астрологи пояснили, яким жінкам не щастить у коханні

Одного-єдиного і на все життя днем з вогнем не знайдеш. Але деякі все ж вплутуються в роман з ідеальним чоловіком. Ми за них, звичайно, дуже раді, але поговоримо про інших – про тих, кому в коханні щастить, як потопельникам.

Овен

Своєю впертістю і непохитністю Овни готові заколоти кожного, хто зазіхне на їх самотність. І все тому, що любов – небезпечна хвороба, при якій страждають серце, самоповага і адекватність. Але якщо навіть якийсь щасливчик таки підкорить Овна, він ще довго не увійде в їх внутрішній світ, і це тільки на краще - там такі жахи творяться, що мама міа.

Телець

Телець, начитавшись казок і любовних романів, чекає того єдиного принца на білому коні. А якщо до її воріт під'їжджає якийсь свинопас на «Жигулях», верне носа. Запити починають падати тільки після тридцяти років, коли красуня розуміє, що і принци, і їх коні давно повиздихали, а особистого життя хочеться. До слова, хочеться недовго, тому що терпіти стоячі шкарпетки в кутках і вульгарні жарти - смерті подібно.

Скорпіон

Здається тут, що все ясно - Скорпіони просто з'їдають або приносять в жертву вищим силам кожного чоловіка, який несподівано зарулює в життя красуні. Але це тільки півбіди - найстійкішим і гарненьким (а їх складно з'їсти, не вдавившись) доводиться випробовувати на собі скорпіонячі ревнощі. А це страшніше за все.

Рак

Коханці Рака, зазвичай, як сир у маслі катаються - Рак і нагодує, і грошей з собою дасть, і обнімашками задушить. Тому на її шийку сідають тільки найбільш нахабні. А зігнати їх звідти дуже складно - ні вмовляння, ні граблі не допоможуть. Тому Рак час від часу прикидається мертвою - це найдієвіший варіант. Але життя красуню нічому не вчить: до неї вже черговий упир присмоктався.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, жінки, кохання
В тему