Поради

Імена чоловіків, які найчастіше зраджують

Імена чоловіків, які найчастіше зраджують

Характер людей, безумовно, залежить від життєвих принципів, але все ж певні тенденції в іменах є.

  1. Перше ім'я - Віталій, перекладається з латині як «життєвий», йому відповідає знак Водолія, протегує Меркурій, який відрізняє людей розумних і спритних. Названий цим ім'ям чоловік кмітливий, наполегливий, пихатий. Своєї мети він домагається будь-якими шляхами, в тому числі хитрістю. Віталію властива вправність розуму, якщо на горизонті маячить вигода. Чоловік з цим ім'ям, відчувши смак перемоги, може легко міняти пріоритети і далеко не на користь жінки, яка знаходиться поруч з ним.
  2. Всеволод в перекладі означає «всевладний», імені також протегує Водолій, планета - Юпітер, що наділяє чоловіка серйозними амбіціями, але при цьому і нездатністю оцінювати свої можливості. Всеволод талановитий, вміє маніпулювати людьми, йому властивий нарцисизм у всіх проявах. Чоловік із цим ім'ям керується принципом «мета виправдовує засоби» і часто будує кар'єру, йдучи «по головах».
  3. Геннадій означає «благородний», відрізняється легкою вдачею, швидко сходиться з людьми. Але при цьому рідко думає про почуття інших людей, а зайнятий отриманням власної вигоди. Він допитливий, розважливий, може пустити пил в очі і спотворити факти, щоб тільки добитися свого. Він здійснює вчинки, які вигідні тільки йому. Тому Геннадій часто вибиває собі місце під сонцем, ігноруючи почуття близьких йому людей.
  4. Ігор - це четверте ім'я в списку схильних до лукавства чоловіків, воно руське, але скандинавського походження, тому визначає подвійність характеру чоловіка. Він непостійний в бажаннях і прагненнях, у нього часто змінюється настрій. Ігор відрізняється лукавством, заводить «потрібні» знайомства, дружить лише з корисними йому людьми. Він вимагає від оточуючих обов'язковості, хоча йому самому це взагалі не властиво. Чоловік з таким ім'ям легко підлаштовується під будь-які обставини, може легко і кардинально міняти свої принципи, покладатися на таку людину вкрай проблематично.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, стосунки, містика
В тему