Поради

Чому чоловіки повертаються

Чому чоловіки повертаються

Закінчилися стосунки. Розійшлися. Начебто відболіло. І раптом ... знову з'являється колишній партнер.

Така поведінка, незалежно від того, які почуття ви при цьому відчули, викликає питання. Так чому ж вони повертаються?

З точки зору психології звичайних чоловіків причин може бути кілька:

  1. Не склалося на новому місці. Казка перестала нею бути, як тільки почався спільний побут. Або коханка, зрозумівши, що чоловік переїхав, але одружуватися не планує, відправляє його назад.
  2. Звичка. Новизна - це добре, але такої турботи і розуміння, як вдома, немає ніде. З'являється дискомфорт. А з ним бажання все повернути на звичні рейки.
  3. Нагулявся. А він і не планував йти, просто хотів ковтнути свободи і відчути свою незалежність. Погуляв і повернувся.
  4. Ревнощі або «собака на сіні». Побачивши, що жінка після його відходу не журиться і завела нових шанувальників, злиться і намагається утвердитися у власній неповторності. А просто, ревнує і заважає жінці почати новий етап в житті.
  5. Любов. Поживши якийсь час окремо, чоловік розуміє, що саме залишену жінку він любить і жити без неї не може. Дива трапляються, але часто навіть в цьому випадку невирішені проблеми в парі призводять до чергового і, вже остаточного, розлучення.

Якщо ж звіритися з гороскопом, то ви можете не чекати повернення колишнього, якщо він відноситься до одного з цих знаків зодіаку:

Скорпіон

Не визнає компромісів і вимагає повного занурення в почуття. Якщо ви втратите його довіру, відновити втрачене буде неможливо. Представники цього знака не вміють прощати, тому якщо йдуть, то остаточно і безповоротно.

Овен

Любить самовіддано, але як тільки почуття проходять, він залишає партнера, часто без пояснення причини. Він рухається тільки вперед і ніколи не повертається до минулих стосунків.

Діва

Часто здається м'яким, але всередині захований сталевий характер. Він важко наважується на розрив і до останнього намагається зберегти союз, але якщо його терпіння вичерпається, йде безповоротно, не опускаючись до з'ясування відносин.

Лев

Легко закохується, тому найчастіше причиною його відходу є нова любов. Якщо розставання відбувається через зраду, то скандал може бути бурхливим, і останнє слово завжди залишиться за Левом. Навіть якщо він сам винен, помилку свою ніколи не визнає, тому дороги назад в відношення не буде.

У будь-якому випадку, якщо на вашому порозі з'явився колишній, подумайте, яка з перерахованих причин рухала ним, і наскільки повторення пройденого потрібно особисто вам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, розлучення, шлюб, прогноз астрологів, поради астролога, чоловіки
В тему

Останні матеріали