Поради

Від яких чоловіків треба відразу втікати

Від яких чоловіків треба відразу втікати

Існують чоловіки, до яких краще не наближатися на відстань гарматного пострілу.

Для багатьох дівчат і жінок відносини є однією з головних життєвих цінностей, тому розібратися в тому, хто з чоловіків вартий уваги, а на кого краще не витрачати час, - просто необхідно. Про те, яким чоловікам не варто довіряти ні за яких обставин, читайте в цій статті.

Дрібний брехун

Якщо чоловік бреше по дрібницях - це поганий знак. Навіть якщо тобі здається, що брехня незначна, це просто така його цікава особливість - сказати, що вечеряв не з друзями, а один (хоча це неправда). Навіть якщо, як здається, ніякої вигоди він за свою брехню не отримує, це поганий знак.

Великий брехун

Ну, тут все ясно. Якщо ви викрили вашого друга на великій брехні, продовжувати відносини не варто. Серйозний обман підриває довіру, і ви вже ніколи не зможете вибудувати глибоких відносин з тим, хто піддав вас такому випробуванню брехнею.

Параноїк

Якщо він раз у раз дзвонить дізнатися, де ви, примруживши очі, питає, що ви робили вчора ввечері і задає перевірочні питання (ніби слідчий, їй-богу) - справи кепські. Зазвичай це означає не тільки те, що у вашого друга параноя, але і те, що його рильце в пушку. Тобто він сам робить (або може зробити) щось таке, що доведеться приховувати.

Агресор

Якщо чоловік заступається за вас, коли ситуація того вимагає (наприклад, хтось почав приставати) - п'ятірка йому за поведінку. Але якщо він проявляє себе надто агресивно, накидаючись, наприклад, на офіціанта в кафе, який випадково зачепив вас рукою, коли подавав страву, - ситуація виходить з-під контролю. Такі чоловіки проявляють свою «хоробрість» не на ваш захист, а щоб потішити власне самолюбство.

Газлайтер

Газлайтинг - це коли з вас роблять божевільну, якщо пояснювати просто. Якщо на ваші справедливі зауваження і запитання на кшталт «Я бачила, ти фліртував з цією дівчиною» або «У твоїй ванній сушиться жіноча білизна, що це значить?» він говорить, що вам здалося, - варто задуматися. Але не над тим, що ви психічно нездорові і вам бачиться всяке, а над тим, що ваш партнер - не найкраще, що може запропонувати вам життя.

Розпізнавайте тих, хто не підходить вам, на перших порах і шукайте того, хто вам дійсно потрібен!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: чоловіки, жінки, стосунки, психологія
В тему