Поради

Самі небезпечні чоловіки за знаком Зодіаку

Самі небезпечні чоловіки за знаком Зодіаку

Від яких чоловіків варто триматися подалі?

Який тип чоловіків найнебезпечніший? Агресивні? Принижують жінок? Маніпулятори? Непостійні? Насправді, все набагато складніше: найнебезпечніші це ті, хто приховує свої наміри, зачаровують жінку, закохує в себе, а вже потім показують свою справжню натуру. А якщо ми звернемося до астрології, то запідозрити в такій поведінці ми зможемо представників декількох знаків.

Рак

Почнемо з Раків. Їх висока чутливість добре відома, а також не менше добре відома і їх вразливість. Якщо Рак вибирає собі партнерку і у нього сумнівів немає – все в порядку. Але, якщо відносини складаються за принципом «гойдалок», він не може визначитися, то йде, то повертається, то холодний, то зізнається в коханні – варто почати турбуватися. Тут немає сенсу чекати, коли ж все устаканиться, відповідь – ніколи. Закінчіть цю історію, поки не втратили фізичні і ментальні сили.

Козеріг

І наступний небезпечний тип – чоловік Козеріг. Вони надійні, вони віддані, вони схиблені на роботі, але є у них ще одна якість, яка здатна перекреслити всі ці достоїнства – гіперконтроль. Все повинно бути, як хоче Козеріг, і тільки він знає, як буде краще вам обом. Добре, якщо бачення збігаються. А якщо ні? Тут може бути все що завгодно: звинувачення в зраді, страшна помста, переслідування. Краще на старті з'ясувати збіги поглядів і цінностей.

Телець

Ще один любитель себе і своєї точки зору – Телець. Незважаючи на те, що вони віддані родині та дому, вони не вважають за потрібне дбати про емоційне благополуччя своїх домочадців. Образи, приниження, знецінення – це про Тельців. Комплімент і подяка? Ні, про таке не чули. Крім того, Тельці погано контролюють свої емоції і зовсім не думають про те, щоб висловлювати їх коректним чином. Якщо ваш обранець саме такий – залиште надії про перевиховання. Краще побережіть себе і виберіть більш стриманого і чуйного обранця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему