Поради

Яких людей завжди оберігають ангели-хранителі

Яких людей завжди оберігають ангели-хранителі

Їх ніби оберігають ангели-хранителі - з будь-якої колотнечі вони вибираються цілими і неушкодженими.

Вони можуть уникнути загрози здоров'ю і матеріального благополуччя.

Овен

Овни в найнебезпечніші моменти життя діють як по шпаргалці – вони нібито знають, як, наприклад, врятуватися під час пожежі, хоч ніколи раніше не були погорільцями. У критичній ситуації вони проявляють себе як організовані і кмітливі особистості. В роботі у Овнів рідко бувають застої і проблеми – в потрібний момент у них відкривається друге дихання. І хвороби представників цього знаку якщо і долають, то швидко проходять.

Лев

Леви дуже далекоглядні. Вони вміють передбачати розвиток подій. Завдяки природній інтуїції вони чітко визначають сумнівні справи і обчислюють ненадійних людей. Представники цього знаку вміють грамотно застосувати свої знання і досвід. Критичні ситуації для них є лише перевіркою власних сил. У Левів може бути кілька дійсно небезпечних моментів, але вони з усім впораються, після чого почнуть новий життєвий етап з чистого аркуша.

Скорпіон

Скорпіони обдаровані зірками удачею і внутрішньої стійкістю. Енергетика у них дуже потужна, вони вміють направляти свій потенціал в потрібне русло. Це дозволяє їм виходити переможцями з будь-яких колотнеч. Скорпіони з перших днів життя ніби застраховані від небезпек і труднощів. Просто якщо в якийсь момент їх життя не вдається, вони з легкістю починають нове.

Водолій

Водолії після кожного важкого випробування забувають про нього. Це дуже корисне і цінне вміння. Представники цього знаку не чіпляються за минуле і не дозволяють помилок мучити совість. Вони живуть сьогоденням, вміло пристосовуючись до будь-якого середовища. Внутрішня сила – головний оберіг Водоліїв.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, щастя, прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп
В тему