Поради

Ознаки, що ваш кіт пов’язаний з магією

Ознаки, що ваш кіт пов’язаний з магією

Кішки вважаються одними з найбільш загадкових тварин на планеті.

У Єгипті в древні часи їх шанували і вважали божественними створіннями, на Русі коти часто вважалися посібниками відьом, тому їх боялися. В сучасний час вони звичайні домашні тварини.

Однак не все так просто. Через те, що в минулому кішки вважалися містичними істотами, їх нащадки можуть бути пов'язані з магією. Існує кілька ознак, за якими можна визначити, що ваш вихованець відчуває і бачить більше, ніж ви.

Сидить, втупившись в одну точку

У багатьох котів і кішок є звичка – вони можуть на кілька хвилин «зависати». У такі моменти вони сидять і дивляться в одну точку. Маги пояснюють це тим, що коти можуть бачити злих духів і темні сили, які проникають в ваш будинок. Коли вони сидять і дивляться в одну точку, це означає, що вони проганяють нечисть. Зір і слух у котів дійсно розвинений в рази сильніше, ніж у людини.

Шипить на господаря

Якщо ваш вихованець раптово почав на вас шипіти або дуже незадоволений вашому приходом, значить ви принесли в будинок негативну енергію. У таких випадках варто прийняти душ і попрати одяг, а також перевірити, чи не принесли ви з собою позичену річ або подарунок від неприємної вам людини.

Йде з дому

Коти часто втікають з дому або намагаються це зробити. Це означає, що в будинку накопичилося занадто багато негативної енергії, а тварина з нею вже не справляється. Щоб повернути кішку, а також убезпечити себе і домочадців, потрібно провести енергетичну очистку будинку від негативу.

Незвичайна поведінка

Деякі коти мають дар передбачати майбутнє і передбачити майбутні неприємні події. Якщо ви помітили, що кішка почала нервувати, шипіти і неспокійно себе вести, це означає, що найближчим часом може статися щось погане або до вас в будинок прийде неприємна людина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: цікаво знати, поради астролога
В тему