Поради

Рейтинг самих нещасних людей за знаком Зодіаку

Рейтинг самих нещасних людей за знаком Зодіаку

Які сузір'я обіцяють людям важку долю і що можна зробити, щоб знайти своє щастя?

Особливо невезучими були визнані три знака Зодіаку.

Риби

На першому місці – Риби. Ці замкнуті і меланхолійні люди часто відверто зізнаються, що нещасні. У більшості випадків представники цього знака - інтроверти, які часто замикаються в собі і схильні до жорсткої самокритики. Для щастя представникам цього знаку необхідна людина, яка буде ними щиро захоплюватися і тим самим допоможе Рибам подолати невпевненість у собі.

Рак

Друге місце астрологи віддали Ракам. У них багато психологічних проблем через вроджену чутливість і зайву емоційність, вони сповнені комплексів і страждають від невпевненості в собі. Часто Рак робить боязкий крок на шляху до успіху і тут же відступає назад, сумніваючись у своїх силах. Все це не робить його життя щасливішим.

Діва

На третьому місці нещасливого рейтингу розташувалася Діва. За словами астрологів, це досить драматичний і знервований знак. Люди, народжені під цим сузір'ям, не вміють розслаблятися і відволікатися від справ. Вони завжди готові взяти на себе будь-яку відповідальність, навіть якщо нести такий тягар просто нестерпно. Розділити цю відповідальність з близькими людьми Діви теж не можуть через свій важкий характер. Серед них можна часто зустріти «великомучеників» і жертв, які самі зробили себе такими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: щастя, прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп
В тему