Поради

ТОП-3 самих щедрих чоловіків за знаком Зодіаку

ТОП-3 самих щедрих чоловіків за знаком Зодіаку

Всі чоловіки по-своєму щедрі. Але справжній талант полягає в тому, щоб обдаровувати людину в момент справжньої потреби, в тому, щоб вгадувати цей момент і діяти.

І неважливо, чи буде це емоційна, чи фінансова щедрість. Цим унікальним даром володіють більшою чи меншою мірою всі знаки Зодіаку, але справжнє чуття розвинене тільки у трьох.

Терези

На третьому місці знаходяться Терези. Якщо їм дуже захочеться порадувати близьких, вони не пошкодують ні копійки і знімуть з себе останню сорочку, щоб здійснити задум. У цьому є і негативна сторона – представників цього знаку потрібно тримати в узді, тому що в цьому прекрасному пориві вони забувають про формулювання «непомірно дорого» і «фінансове планування».

Тому не поспішайте радіти, якщо Терези зафрахтували для вас приватний літак для побачення в Італії - після цього, ймовірно, ще місяць доведеться жити практично без грошей.

Стрілець

На другому місці – чуйний і проникливий Стрілець. Цей знак не просто щедрий, але і любить робити несподівані сюрпризи. Зокрема тому, що йому подобається, коли його хвалять і ним захоплюються. Єдине – на відміну від Терезів, їх внутрішній калькулятор не відключається в такі моменти, але він в принципі по життю погано налаштований. Тому планування сімейного бюджету в стосунках зі Стрільцем краще взяти на себе.

Лев

Лідирує в параді щедрості вогненний знак Лев. Широкі жести – це про них, адже найбільше вони люблять оплески і світло прожекторів, спрямованих тільки на них. Обдаровуючи близьких, вони знову доводять оточуючим, що вони кращі за всіх інших. Саме тому Леви нерідко потрапляють в пастку власних очікувань, а підлабузники користуються їх безмірною щедрістю і бажанням показати себе.

Любляча людина у відносинах з Левом повинна показати йому, що той хороший і коханий і без цього бездумного витрачання грошей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, чоловіки, стосунки, гроші
В тему