Поради

Самі скандальні люди за знаком Зодіаку

Самі скандальні люди за знаком Зодіаку

Істеричність і скандальність - характеристики, які можуть належати людям абсолютно різних знаків.

Але все ж деякі представники Зодіаку більше схильні до того, щоб затіяти скандал на рівному місці.

Овен

Про імпульсивність Овнів ходять легенди: вистачає найменшої іскри, щоб вибухнуло потужне полум’я. І якщо в питаннях кар’єри це швидше позитивна якість, то у всіх інших питаннях – ми маємо істеричну людину, готову вибухнути в будь-яку секунду. Основні тригери: ревнощі, відчуття, що її зрадили або щось відняли.

Водолій

Скандальність Водолія дуже завуальована: начебто такий повітряний чоловічок, але дуже, дуже емоційний всередині. Водолій гостро реагує на будь-який утиск, особливо дратується від зазіхань на свою свободу.

Скорпіон

Скорпіони – справжні істерики. Тільки вони ховають свою скандальність глибоко всередині, але коли зачеплено їх гідність, вони дістають її і все «насолоджуються» цим полум’ям пристрасті і злості. Часто Скорпіони влаштовують добре продуману, сплановану істерику через помсту.

Лев

Леви обожнюють увагу і епатаж. І, по суті, їм неважливо, яким чином вони цю увагу отримають. Можуть поридати, можуть посміятися. Скандалити Левів змушує почуття, що їх не бачать і не чують, тому вони роблять все, щоб бути поміченими.

Стрілець

Стрільці – особистості масштабні, і, якщо їх щось не влаштовує, вони вирішують проблему на місці. Часто тихо зробити у них це не виходить, тому вони скандалять. До речі, найважливіша причина, по якій Стрільці готові вибухнути тут же, - якщо ви не визнаєте їх авторитету. Так що ви краще визнайте, якщо не хочете істерики.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, цікаво знати, психологія, скандал
В тему