Поради

Дешевий і ефективний спосіб покращити вигляд старого чорного взуття

Дешевий і ефективний спосіб покращити вигляд старого чорного взуття

Британка придумала дешевий і ефективний спосіб поліпшити зовнішній вигляд старого взуття чорного кольору.

На пост в закритій Facebook-спільноті Family Lockdown Tips & Ideas ( «Поради та ідеї для сім'ї на карантині») звернули увагу в The Sun.

Користувачка соцмережі Вероніка Макдермот розповіла, що шкільні лаковані туфлі її дочки зношуються за три тижні і їй кожен раз доводилося купувати нову пару за 12 фунтів стерлінгів. Жінка опублікувала фото, на якому показала, що через щоденне використання на союзці взуття утворюється діра.

Макдермот випробувала різні поради по відновленню туфель, наприклад, за допомогою маркера або лаку для нігтів, проте це не принесло потрібного результату. Тоді британка придбала чорну ізоляційну стрічку за 89 пенсів і приклеїла її на місце дірки, що утворилася.

«Я приклеюю стрічку вже до другої пари, тому що вона тримається на взуття роками. Ніхто в школі цього не помітив!» - пояснила героїня матеріалу і додала, що таким чином їй вдалося добре заощадити.

Інші батьки, які зіткнулися з такою ж проблемою, подякували їй за запропонований лайфхак. Користувачі в коментарях писали:

  • «Геніальна ідея»
  • «Шкіряний лайфхак»
  • «Я точно зроблю те ж саме з взуттям молодшого сина»
  • «Я роблю те ж саме постійно! Це геніально»
  • «Спасибі величезне, ти геній»
  • «Вау, як все було просто»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: великобританія, Поради, взуття, діти
В тему