Поради

На яких покупках можна зекономити

На яких покупках можна зекономити

Щоб облаштувати простір навколо себе, необов’язково викидати тисячі гривень. Магазини «тисячі дрібниць» іноді дійсно бувають корисними, якщо знати, що саме брати.

Посуд

Відразу обмовимося, що на каструлях і сковорідках економити не варто - від них залежить якість їжі. Зате симпатичні скляні келихи, чашки і тарілки, а також керамічні кружки необов’язково купувати з націнкою. Такі речі завжди б’ються однаково часто і постійно вимагають заміни. До того ж дорогий посуд не завжди підходить для миття в посудомийній машині.

Кухонні дрібнички

Вафельні рушники, фольга, губки, серветки, рукави для запікання, обробні дошки – всі ці речі витрачаються, брудняться і псуються дуже швидко. Так що просто немає сенсу віддавати за них солідні суми. Бюджетні рушники можна спокійно прати хоч кожен день і не переживати, що вчергове випадково поставили масну пляму або пропалили тканину. Обробні дошки при активному використанні в будь-якому випадку дуже швидко втратять парадний вигляд, а недорогі пластикові мити набагато простіше.

Батарейки

Пальчикові і мізинчикові, вони незамінні, особливо якщо ваші діти (або ви самі) обожнюють іграшки на батарейках. Адже ви навряд чи зможете заряджати акумуляторні так часто. Тим більше, що термінова потреба замінити батарейки часто виникає несподівано.

Інструменти для саду та городу

Горщики, совки, шланги, відра, садові рукавички – всі ці речі також дуже швидко виходять з ладу. А в дачний сезон вони повинні завжди бути під рукою. Тому переплачувати за них не варто - краще купити на один горщик більше, щоб було чим замінити розбитий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, Поради, цікаво знати
В тему

Останні матеріали