Поради

Що вбиває бажання займатися сексом: пояснення лікарів

Що вбиває бажання займатися сексом: пояснення лікарів

Психологиня-сексологиня Валентина Снігова назвала «найбільшого вбивцю» статевого потягу.

За її словами, у кожного чоловіка «статевий вік» може бути різним, але його можна продовжити. Для цього необхідно стежити за своїм здоров’ям. Зайва вага, шкідливі звички, малорухливий спосіб життя, а також стрес згодом відбивається на статевій активності.

«Я б назвала найбільшим «вбивцею потенції» інтернет, а точніше – відео для дорослих і залежність від них», - сказала фахівець.

Самозадоволення не несе шкоди для чоловіка, але в поєднанні з переглядом порно воно створює складно коректовувані залежності, які призводять до відмови від сексу.

Охочим вести статеве життя до старості чоловікам Снігова рекомендує знайти «сексуально обдаровану жінку», оскільки це - «запорука статевого довголіття».

При цьому якщо обраниця не проявляє інтересу до інтимної близькості, уникає її або терпить заради партнера, то з роками ситуація посилиться. Сексолог підкреслила, що не всі люди завжди хочуть сексу.

«Деякі «не про секс» - і це нормально. Просто враховуйте свої шлюбні мотиви і мотиви потенційної партнерки», - пояснила вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сексолог, секс, здоровий спосіб життя
В тему