Поради

Ефектна модель прославилась, показавши, як виглядає насправді

Ефектна модель прославилась, показавши, як виглядає насправді

Реаліті-зірка і модель Джорджі Кларк має 600 тисяч шанувальників не просто так. Її секрет не в розкішній шевелюрі і засмаглій шкірі, а в тому, як вона підносить свою зовнішність в соцмережах.

Так, дівчина показує свою ідеальну струнку фігуру, але пояснює, що насправді її тіло виглядає не зовсім так. Дівчина завоювала любов користувачів мережі тим, що стала розповідати про неідеальність людських тіл і про те, що картинка з соцмереж насправді нереальна. Не буває ідеальних тіл, ідеальної шкіри або ідеально симетричних облич.

Джорджі просто стала показувати, як її тіло в бікіні виглядає при вдалому світлі і у виграшній позі, а потім, як воно виглядає в розслабленому стані або з невдалого ракурсу. Підписники були здивовані тим, наскільки по-різному може виглядати одне і те ж тіло. З одного боку вони бачать підтягнуту фігуру і ідеальну засмаглу шкіру, а з іншого складки на животі, розтяжки і целюліт. Але це одна і та ж людина, а різниця між фото склала всього кілька хвилин.

Однак Кларк не просто дивує користувачів мережі, а ще й розповідає про те, як навчитися приймати себе і своє тіло. Ось як ефектна модель показує своє справжнє тіло.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: фотосесія, Фото, Ідеальне тіло, Поради, соцмережі
В тему