Поради

Як повернути гроші у ваше життя

Як повернути гроші у ваше життя

Чи замислювалися ви про те, чому одні люди виграють в лотерею або отримують високий дохід, не докладаючи особливих зусиль, а іншим кожна копійка дається важко?

Вся справа в правильно налаштованому фінансовому потоці. Професійний астролог Інна Любімова розкриває формулу багатства і розповідає, на які аспекти слід звернути увагу на шляху до матеріального благополуччя.

Вам необхідно змінити своє ставлення до грошей, адже часто люди самі ставлять собі негативні установки, які заважають їм збільшити капітал. Не потрібно вважати гроші «вищим злом» і вірити, ніби незліченні багатства приходять тільки нечесним способом - повірте, це не так.

Астрологи сприймають гроші як інструмент для досягнення цілей і виконання бажань, і кожен з нас отримує ці ресурси в необмеженій кількості. Так чому ж на практиці виходить так, що одні люди їздять на «Мерседесі», а іншим навіть не вистачає на метро? Все просто, індивідуальні показники натальної карти можуть перешкоджати фінансовому зростанню. Натальна карта – це фотографія зоряного неба на момент народження конкретної людини з позначенням всіх небесних тіл. Хороша новина в тому, що ви можете коригувати свої індивідуальні показники і опрацьовувати планети, які створюють перешкоди на шляху до багатства.

Один з таких каменів спотикання – Сатурн. Ця планета відповідає за дисципліну, обмеження і подолання труднощів. Сатурн благоволить людям, які мудро ставляться до грошей і витрачають їх цілеспрямовано. Планета уважно стежить, щоб ми перебували в якійсь стабільності: не займалися марнотратством, але в той же час не шкодували коштів даремно. Як же пропрацювати Сатурн і позбутися від психологічних установок?

  • Насамперед пропишіть свою фінансову мету, важливо зробити це в найдрібніших подробицях, щоб ви могли спиратися на ці пункти в процесі досягнення. Коли перед вами постане конкретне завдання, збирати гроші буде набагато простіше.
  • Відкладайте певну суму з кожної зарплати - так у вас з'являться гроші, якими ви зможете вільно розпоряджатися. Не варто як смітити грошима, так і сидіти на скрині. Гроші люблять, коли їх цінують, поважають і витрачають грамотно.
  • Не варто економити, купуючи собі неякісні речі. Пам'ятайте про приказку «Скупий платить двічі». Якщо ви купили собі дешеве взуття, ви не заощадили, тому що через пару місяців воно розвалиться, і вам доведеться купувати нове.
  • Наступне, що вам необхідно зробити, змінити своє ставлення до грошей. У багатьох випадках люди самі ставлять собі негативні установки, які заважають збільшити капітал. Не потрібно вважати гроші «вищим злом» і вірити, ніби незліченні багатства приходять тільки нечесним способом - повірте, це не так.

Інша планета, яка контролює грошові потоки, Юпітер - і він повна протилежність Сатурну. Ця планета асоціюється з повнотою і розширенням і працює за принципом бумеранга: що транслюєш – те й отримуєш у відповідь. Юпітер нагороджує людей, які проявляють щедрість і великодушність, але за негідну поведінку може обірвати фінансовий потік. Здійснюйте добрі вчинки, ніколи не заздріть чужого успіху, а, навпаки, постарайтеся щиро і від душі порадіти і за себе, і за інших.

Залучити в своє життя більше матеріальних благ можна і за допомогою китайської астрології багатства фен-шуй. Згідно з цим вченням, збирати гроші краще в червоних конвертах. Цей яскравий колір асоціюється з активністю, життям, пристрастю, любов’ю, а головне, з багатством і владою. У поєднанні з золотим кольором він подарує процвітання і матеріальне благополуччя.

Чому збирати гроші краще в конвертах, а не в популярній скарбничці-свині або на банківських рахунках? Все просто, купюри виготовлені з паперу, і вони відчувають себе комфортніше в паперовій ємності. Зберігати конверт слід на південно-східній стороні квартири, так як саме ця зона вважається сектором багатства за стародавнім китайським вченням. Тримайте образ бажаного в своїх думках і детально формулюйте бажання – тоді у вас точно все вийде.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, гроші, цікаво знати
В тему

Останні матеріали