Поради

Ким ви були в минулому житті

Ким ви були в минулому житті

Теорія реінкарнації існує з незапам’ятних часів і говорить про те, що наша душа після смерті покидає тіло і пізніше неодноразово перевтілюється на Землі.

Про це йдеться у статті експертки із тлумачення сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

Чи стикалися ви з тим, що люди відчувають речі, чомусь незрозумілі: дежавю, духовна тяга до «чужої» культури або релігії, незрозумілі спогади або бажання. Астрологи запропонували своє трактування цих ситуацій і розповіли, як дізнатися, ким ми були в минулому житті за знаком Зодіаку.

  • Овен в минулому житті був військовим: від рядового до полководця. Його рішучість, наполегливість і сила духу дозволяли йому брати участь в боях, охороняти важливих державних діячів, а можливо, і очолювати армію. Рідкісна перешкода може зупинити Овна на шляху до мети. У бою він не знає страху і жалості. Але іноді запальність і агресивність могли заважати йому досягнути вершин військової кар’єри.
  • Телець був художником в широкому сенсі цього слова: від живописця до блазня або вуличного актора. Його творчий потенціал знаходив витік незалежно від часу і країни. Телець міг творити сам або бути режисером в будь-якої творчої сфері. Його бачення краси і розуміння мистецтва заворожувало оточуючих і приносило Тельцю не тільки визнання, але і хороший дохід.
  • Близнюки були «світськими левами і левицями»: вони мають харизму, легкі в спілкуванні і здатні підтримати невимушену розмову на будь-яку тему. Мало знайдеться людей, кому б вони не подобалися. А якщо до цього додати творчі таланти, то не дивно, що в минулому житті вони були «вершками» світського суспільства і блищали талантами в «салонах».
  • Рак в минулому був «учителем» в широкому сенсі цього слова. Він володіє тонкою душевною організацією, але при цьому тактовний і часто безкорисливим. Він рано знаходить мудрість, оскільки любить копирсатися в собі і спостерігати за оточуючими. Рак в минулому житті міг як навчати дітей грамоті, так і очолювати філософські спільноти.
  • Лев, який в усі часи прагне бути в центрі уваги, в минулому житті був пов’язаний з театром. Завдяки своїй харизмі, вмінню привернути загальну увагу і ораторським здібностям, Лев міг бути як актором на сцені, так і театральним режисером. А після вистав він продовжував «блищати» в суспільстві своїх шанувальників.
  • Діва в усі часи відрізнялася раціональністю, пунктуальністю і здатністю аналізувати те, що відбувається без емоцій. Тому вона втілювалася у вчених і інженерів, які вникали в суть речей, робили наукові відкриття і впроваджували їх в життя, рухаючи людство до нових горизонтів.
  • Терези в своєму минулому служили правосуддю. Уміння подивитися на ситуацію з різних сторін, не поспішаючи все зважити і обдумати, а також природжене почуття справедливості робило їх прекрасними суддями. Цей знак завжди прагне до гармонії і рівноваги, тому здатний прийняти зважене рішення.
  • Скорпіон здавна мав непростий характер, завжди був скритний і любив маніпулювати. Тому в колишніх втіленнях часто бував «сірим» кардиналом або таємним радником. Його розум і дипломатичність завжди цінувалися у владних колах. А наближеність до трону дозволяла вершити чужі долі, не беручи на себе відповідальність.
  • Стрілець, який прагне до свободи, в минулому був мандрівником і першовідкривачем. Де б не носив його вітер мандрів, всюди він знаходив друзів або нові місця проживання. Хтось із Стрільців звертав свою пристрасть на користь науці і описував свої відкриття, інші насолоджувалися нескінченної зміною місць.
  • Козеріг і в інших життях був пов’язаний з бізнесом: він міг бути купцем, промисловцем або великим поміщиком. Він завжди любив хороші гроші, вмів їх примножувати, тому завжди прагнув заробити якомога більше. А з огляду на організаторські здібності, його справа завжди приносила хороші дивіденди.
  • Водолій завжди цікавився езотерикою і цілительством і при цьому хотів допомагати людям, тому в минулі життя був знахарем або лікарем. Його інтуїція, здатність швидко навчатися і чуйність до людей дозволяли йому інтегрувати різні практики і бути успішним лікарем.
  • Риби, які віддають перевагу жити у власних мріях і мають сильну інтуїцію, в минулому житті були філософами і відлюдниками. Вони перебували в думках про перебудову світу, знаходили мудрість у віддалених монастирях, шукали сенс життя і медитували. Багато з них свідомо обирали самотність або служіння церкві.

Знаючи, ким був ваш знак в минулому житті, можливо, ви краще зрозумієте свої нинішні інтереси.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, гороскоп, цікаво знати
В тему