Поради

Дівчина отримала подарунок від коханки чоловіка і вигадала оригінальну помсту

Дівчина отримала подарунок від коханки чоловіка і вигадала оригінальну помсту

Мешканка Сіднея дізналася про зраду чоловіка, отримавши подарунок від його коханки, і помстилася їй та зрадливому чоловіку.

Про це повідомляють журналісти Daily Star.

Анонімна користувачка опублікувала фото прикрас-цвяшків американського ювелірного дому Tiffany & Co вартістю 400 доларів (понад 10 тисяч гривень). За словами австралійки, вона забрала їх з пошти від коханки чоловіка разом з доданою запискою: «На тобі вони б виглядали набагато краще».

Героїня матеріалу вирішила пересвідчитися в обмані чоловіка і замовила банківську виписку його рахунку. З'ясувалося, що чоловік придбав прикраси люксового бренду в грудні, проте не приніс їх додому.

Як повідомляють журналісти, австралійка захотіла помститися зрадливому партнеру і його коханці. Вона вирішила продати сережки через Facebook за половину вартості - 200 доларів. До оголошення вона доклала уїдливий опис товару: «Спасибі за прекрасний жест жінці, яка перетворила моє життя на пекло. Я не хочу одягати щось, що було на ній».

Крім того, героїня матеріалу порадила потенційним покупцям продезінфікувати прикраси при отриманні.

«Я думаю, що хламідіоз не передається через вуха, але будьте обережні, - написала мешканка Сіднея. - Можете забрати особисто. І візьміть з собою вино».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, шлюб, чоловіки, жінки
В тему