Поради

Що від своїх чоловіків приховують жінки у всьому світі

Що від своїх чоловіків приховують жінки у всьому світі

Незважаючи на колосальні розбіжності в культурі і менталітеті, мільйони жінок по всьому світу часом приховують від коханих одні й ті ж речі. Хтось через невпевненість в собі, інші через острах реакції партнера.

Ось речі, які багато дівчат звикли тримати в таємниці.

Сексуальні переваги

У багатьох парах секс є темою, яку обговорювати не прийнято. Через це, як мінімум, один партнер відчуває незадоволеність: ігноруючи свої справжні бажання, дівчата нерідко підлаштовуються під чоловіків. Останні, в свою чергу, можуть навіть не здогадуватися про те, що їх партнерок щось не влаштовує. Єдиний вихід – обговорити з близькою людиною сексуальне життя в м’якій і доброзичливій формі.

Особисті успіхи

Досить часто в розмові з партнером дівчата намагаються не поширюватися про свої досягнення на роботі. Відбувається це через острах образити его коханої людини. Однак тут варто задатися питанням – чому вашого коханого засмучують або навіть дратують ваші перемоги? Не виключено, що, відчуваючи себе завжди попереду, він намагається самоствердитися за ваш рахунок.

Проблеми зі здоров’ям

Стосунки потрібні для того, щоб підтримувати один одного, і хвороба – це не виняток. Часом ми приховуємо від чоловіків проблеми зі здоров’ям, бажаючи не обтяжувати їх своїми негараздами. Ось тільки турбота про кохану людину – один з головних способів прояву любові. А тому не варто позбавляти партнера можливості допомогти вам словом чи ділом у важкій ситуації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, жінки, чоловіки, шлюб, психологія
В тему