Поради

Як коти показують «погані» місця у вас вдома

Як коти показують «погані» місця у вас вдома

Про магічні котячі здібності знають, напевно, всі.

Коти дійсно володіють неймовірною силою - вони заліковують рани і заспокоюють, вказують на «хороші» і «погані» місця в будинку.

Про те, коли потрібно особливо уважно придивитися до того, що робить ваша кішка, читайте в цій статті.

Якщо ви купили будинок або квартиру (а може, просто винайняли нове житло), то першим в житло повинен входити кіт, і не обов'язково ваш. Вважається, що коти відчувають енергію і інстинктивно вибирають місце, найбільш сприятливе для життя. Тобто де кіт ляже, там краще влаштувати місце відпочинку, і взагалі проводити більшу частину часу саме в цьому місці.

Якщо ж кішка довго вдивляється в одне і те ж місце, потрібно задуматися. Зазвичай кішки помітно напружуються, відчувши щось нечисте. Це місце краще очистити: свічкою і молитвою.

Помічайте людей, яких обирає кішка. Вона не піде на руки до людини поганої, налаштованої негативно: зазвичай коти просто обожнюють тих, хто має гарну життєву енергію і здоров'я. Такі люди не принесуть вам шкоди і будуть завжди хорошими гостями і друзями. З іншого боку - іноді кішки приходять до тих, кого треба полікувати: влаштовуючись поруч з хворим місцем, вони немов притягають енергію, і людина виліковується, стає міцнішою і здоровшою.

У будь-якому випадку, витрачати себе на недостойного кіт не стане, так що якщо вже він вибрав когось в якості об'єкта лікування, значить, оцінює його вкрай високо, а це знак якості.

До речі, кота можна використовувати і як захист від негативних людей. Якщо вам належить неприємна розмова, озбройтеся котом: ведучи бесіду, погладжуйте лівою рукою котячий загривок, а правою - хвіст, таким чином ви створите енергетичне кільце, і доступ чужої енергії буде закритий.

А якщо ви відчуваєте, що втомилися, просто погладьте кішку. Просто погладжування знімає стрес і занепокоєння, а якщо гладити білу кішку, можна і зовсім вирішити проблеми із зором.

Кіт - загадкова тварина. Кожна кішка індивідуальна, і розмовляє своєю особливою мовою. Щоб її дізнатися, просто спостерігайте за кішкою - і вам відкриється цілий світ тонких (і не дуже) енергій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: тварини, поради астролога, цікаво знати
В тему