Поради

Новий спосіб захисту від коронавірусу став модним трендом

Новий спосіб захисту від коронавірусу став модним трендом

Молодь знайшла новий спосіб захистити обличчя від коронавірусу і запустила модний тренд.

Про це повідомляє Daily Mail.

Йдеться про в'язані маски-балаклави. За словами стилістки Рошель Вайт, хоча цей предмет гардеробу асоціюється у людей з бандами, злочинністю та гірськолижної екіпіровкою, балаклави стали одним з найбільш затребуваних аксесуарів 2021 року.

За інформацією видання, їх популярність пов'язана з пандемією коронавірусу, бо універсальний дизайн виробу одночасно зігріває голову і, так само, як і захисна маска, закриває дихальні шляхи.

Так, наприклад, фотографією в головному уборі яскраво-зеленого кольору в своєму Instagram поділилася блогерка Єлизавета Гусевська.

У той же час модель Анфіса Полехіна опублікувала кадр у сірій балаклаві. Користувачка з ніком @madeleinebuggekarlsen, в свою чергу, відобразила себе в аксесуарі коричневого відтінку.

Відзначається, що балаклави з'явилися в асортименті таких брендів, як Stone Island, Sweaty Betty, Raf Simons, Celine, Greater Goods, і Ivy Park x Adidas.

Раніше в лютому «діряві» сукні стали новим модним трендом. Йдеться про одяг лондонського бренду Poster Girl.

«Загальна ідея моделі полягала в тому, щоб візуально додати тілу більше вигинів і підкреслити жіночу фігуру», - пояснили дизайнери марки Франческа Каппер і Наташа Сомервілл. Вартість сукні Miranda становить 122 долара.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Модні тренди, одяг
В тему