Поради

В які міфи фен-шуй ми досі віримо

В які міфи фен-шуй ми досі віримо

Як і в будь-яких стародавніх практиках, потрібен час, щоб розібратися, де правда. Щоб розвіяти всі сумніви, ось 10 найпоширеніших міфів про фен-шуй.

  1. Червоні вхідні двері – запорука успіху

Чи є це твердження правдивим? Мабуть, тільки наполовину. Червоний колір для вхідних дверей дійсно вдалий, але не для кожного будинку. Вибір кольору в цьому випадку залежить від багатьох факторів.

  1. Бамбук і фонтани

Ці елементи найчастіше асоціюються з фен-шуй. Існує міф, нібито їх наявність в просторі моментально збільшує дохід і покращує справи в цілому. Насправді це не так. Відсутність або присутність цих речей не робить фен-шуй дому/офісу автоматично хорошим або поганим.

  1. Квіти в спальні

Подейкують, що квіти в спальні погіршують фен-шуй. Свіжі квіти мають вишукану енергію (Чі) і завжди привносять чарівність і солодкий цілющий аромат. Тоді яким чином вони можуть негативно впливати на простір спальні?

Як і в будь-якій науці, фен-шуй вимагає звертати уваги на деталі і не керуватися загальними навичками. Іноді маленький букет свіжих троянд є прекрасним фен-шуй для спальні, в той час як величезний барвистий кущ в горщику може мати протилежний ефект.

  1. Перестановка в квартирі змінює життя

Напевно, це звучить заманливо - пересунь диван і отримай підвищення? Або зробіть ремонт в їдальні і знайдете вічне кохання? Справа в тому, що переміщення меблів час від часу сама по собі хороша ідея. Це освіжає потік енергії. Однак, саме ця дія не дає ніяких гарантій кардинальних змін у житті. Щоб фен-шуй почав працювати, потрібно переставляти меблі відповідно до спеціальних положень цієї науки.

  1. Якщо ліжко стоїть в неправильному напрямку, то ви приречені

Мабуть, це найабсурдніший міф, який жодним чином не відноситься до фен-шуй.

  1. Потрібна рослина приносить удачу і гроші

У фен-шуй дійсно існують «грошові» рослини. Тільки правда полягає в тому, що будь-яка жива рослина приносить якісний і позитивний заряд для простору. Таким чином в першу чергу вам потрібно піклуватися про рослини, які є в просторі. Це допоможе підтримувати позитивні вібрації вашого дому.

  1. Від розташування плити залежить енергія всієї кухні

Якщо ви любите готувати, то напевно знаєте, що необхідно безліч елементів для того, щоб кухня була комфортною у всіх планах. У фен-шуй також існує безліч аспектів з приводу кухні і розташування плити аж ніяк не найголовніший. Так що не варто турбуватися про цей пункт, натомість зосередьтеся на створенні чистої, світлої і щасливої кухні в цілому.

  1. Мандаринові качки приносять вічне кохання

Цей символ один з найпопулярніших і класичних «ліків» в питаннях любові. Але в цьому випадку твердження хибне.

  1. Годинник - ознака негативного фен-шуй

Відомо, що час - це не поновлюваний ресурс, який тече дуже швидко. В цьому відношенні ви повинні бути дуже обережні. Наявність годинника в спальні не дуже добре для фен-шуй, в інших випадках - не соромтеся і заповнюйте простір годинниками, як вашій душі завгодно.

  1. Дзеркало Багуа захищає будинок

Дуже часто цей предмет використовують неправильно. Дзеркало Багуа ніколи не повинно використовуватися всередині приміщення. Воно розташовується ззовні і тільки якщо існує реальна загроза негативної енергії. Але навіть без нього можна знайти більш ефективні способи в фен-шуй, які захистять вашу оселю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Феншуй, поради астролога, цікаво знати
В тему