Поради

Як розпізнати шахрая на сайтах знайомств

Як розпізнати шахрая на сайтах знайомств

Сучасний ритм життя часом не залишає часу на офлайн-знайомства, тому багато дівчат в пошуках відносин реєструються на спеціалізованих сайтах. Але поки одні з їх допомогою зустрічають свою любов і навіть виходять заміж, інші натикаються лише на ошуканців і шахраїв.

Розповімо вам детальніше, як розпізнати брехуна на сайті знайомств.

Пошукайте акаунти співрозмовника в соцмережах

Соціальні мережі нерідко здатні розповісти про людину більше, ніж він сам. Якщо ви знаєте ім'я та прізвище нового знайомого або ж його нік, знайти його в соцмережах не складе труднощів.

Крім того, можна скористатися пошуком в Google по фотографії.

Якщо у чоловіка немає профілів в Instagram або Facebook, це ще не означає, що він шахрай, але все ж слід бути обережнішою.

Запропонуйте спілкування по відеозв'язку

Не варто робити це в перші хвилини знайомства. Однак, якщо ви вже домовилися про особисту зустріч і ваше спілкування розвивається якнайкраще, відеодзвінок не буде зайвим. Так ви точно будете впевнені як мінімум в тому, що ваш співрозмовник опублікував на сайті знайомств свої реальні фотографії.

Якщо ж чоловік сприймає цю пропозицію «в штики» і придумує десяток відмовок, щоб уникнути відеодзвінка, це привід задуматися.

Перевірте інформацію

Під час розмови чоловік напевно буде ділитися різними фактами про себе: в яких компаніях він працював, де навчався, які курси проходив. Для власного спокою спробуйте перевірити цю інформацію в інтернеті: так ви будете впевнені в тому, що людина вас не обманює і ви можете їй довіряти хоча б на початковому етапі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, інтернет, шахрайство
В тему