Поради

Моделі штанів, які не личать нікому: найгірші варіанти 2021

Моделі штанів, які не личать нікому: найгірші варіанти 2021

У цих штанів практично немає шансів повернутися в списки трендів, тому з ними пора попрощатися. Уважно вивчи наш стоп-ліст, щоб жодна з перерахованих моделей ненароком не виявилася в твоєму гардеробі.

Дуже низька посадка

Якщо хочеш вкоротити ноги і порушити пропорції фігури, штани з низькою посадкою впораються з цим завданням на відмінно. Щоб не ризикувати, від подібних моделей краще відмовитися, а в якості альтернативи вибирати штани з середньою або завищеною талією, які візуально подовжать ноги.

Шаровари Аладдіна

Широкі штани з низькою посадкою і манжетами на штанинах донині є мастхев літнього гардеробу багатьох жінок. Так, вони чудово підходять для спеки, оскільки дозволяють шкірі дихати і не «прилипають» до тіла, але образ в цілому і твою фігуру вони точно не прикрасять. Краще замінити їх на хвилясті штани палаццо або повітряні спідниці максі.

Строкатий квітковий принт

Квітковий принт хороший на сукнях і блузках, але точно не на брюках. Барвисті флористичні мотиви можуть з легкістю додати стегнах декілька зайвих кілограмів. Вибирай «безпечніші» моделі: однотонні, в смужку, з геометричним візерунком. Якщо ти все ж хочеш штани з квітковим принтом, то шукай моделі з рідкісними квітковими паттернами.

З лампасами

Три-чотири роки тому штани з лампасами були в гардеробі кожної модниці і з завидною частотою з’являлися в об’єктивах стрістайл-фотографів. Поступово їх популярність почала згасати, і зараз така модель абсолютно застаріла. Особливо небезпечні вузькі штани з лампасами, які псують не тільки образ але і фігуру (можуть деформувати пропорції ніг). На зміну штанам з лампасами прийшли моделі з чіткими геометричними принтами і стрілками.

Камуфляжний принт

Штани з камуфляжним принтом залиши для поїздок за місто або на дачу. У повсякденних образах вони виглядають чужими і вже точно не підходять під опис стилю мілітарі в 2021 році. Якщо хочеш додати річ в стилі військової уніформи, зверни увагу на штани карго, які, як і раніше, в тренді і легко міксуються і з щільними сорочками, і з елегантними блузками.

Строгі штани на резинці

Строгі штани на гумці – хороший приклад того, як НЕ потрібно об’єднувати в одну річ елементи різних стилів. Ця модель брюк з тієї ж категорії, що і пуховик-плаття. Для ділових образів краще придбати класичні штани зі стандартною застібкою і поясом, а для повсякденних - більш зручні джоггер або «банани» на гумці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Модні тренди, мода, одяг
В тему

Останні матеріали